28/02/2020

Herneacova International Jumping în ultima zi de concurs

Update ora 17.00- Cea mai importantă competiție de echitație din România, Herneacova International Jumpping, a ajuns la final, ultima probă din concurs fiind cea de 3*, unde înălţimea obstacolelor a ajuns la 150 de centimetri.

La start s-au aliniat 38 de cupluri călăreţ-cal, care au încercat să îşi adjudece marele premiu. Zece echipe au fost greu de departajat, câştigătorii fiind desemnaţi abia în manşa a doua, unde managerul de pistă, Michel Ismalun, a ridicat înălţimea obstacolelor până la 155 de centimetri.

După un adevărat spectacol făcut în arenă de cele mai bune cupluri călăreţ – cal, ierarhia primlor şase clasaţi arată astfel:

1. Gerfried Puck cu calul Bo, Austria

2. Markus Saurugg cu calul Texas I, Austria

3. Balasz Horvath cu calul Zordon, Ungaria

4. Taizo Sugitani cu calul Diamant, Japonia

5. Zuzana Zelinkova cu calul Caleri II, Cehia

6. Simone Coata cu calul Cannavaro 17, Italia

Astăzi este ultima zi de concurs la Herneacova International Jumping, unde premiile puse în joc sunt de aproape 60.000 de euro.Cea mai important, dar şi cea mai mare competiție de echitație din România a ajuns  astăzi la final, unde premiile nu sunt deloc de neglijat chiar dacă este  ultima zi de concurs, acestea fiind de 58.500 de euro.

Astăzi se vor întrece, cuplurile călăreţ-cal în cele mai importante şi totodată cele mai dificile probe şi anume:

  • CSI 3* BRONZE – înălţimea obstacolelor = 135 centimetri
  • CSI 1* GOLD – înălţimea obstacolelor = 135 centimetri
  • CSI 3* GOLD – înălţimea obstacolelor = 150 centimetri

Pentru prima probă a zilei de astăzi s-au înscris în concurs 23 de cupluri călăreţ – cal, pentru cea de-a doua, 19 cupluri, iar pentru Grand Prix – ul de 3 stele 38 de echipe.

La competiție sunt prezenţi peste 200 de călăreţi din 19 ţări din Europa şi Asia şi peste 450 de cai.

Herneacova International Jumping este un concurs de sărituri peste obstacole de 3 stele, organizat de Clubul de Echitaţie Herneacova sub egida Federaţiei Ecvestre Române şi a Federaţiei Ecvestre Internaţionale.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments