Published On: sâm, nov. 11th, 2017

Horoscop 11 noiembrie. Prudență la cheltuieli pentru Berbeci

Berbec

Ar fi bine sa lasi deoparte treburile zilnice si sa te gandesti la copilarie, la vremea adolescentei. Iti sunt favorizate activitatile impreuna cu persoanele mai tinere decat tine. Retraieste vremurile dragi din trecut alaturi de rude si prieteni apropiati, chiar daca pe alocuri, unii iti amintesc mai mult de neplaceri. Totul face parte din jocul vietii si are un farmec specific. Se recomanda prudenta la cheltuieli, pentru ca tentatia de a satisface mofturile altora este mare.

Taur

 

Finalul acestei saptamani este favorabil treburilor gospodaresti si relationarii cu membrii familiei. Este posibil sa faci mai multe drumuri pe distante scurte, pentru a rezolva chestiuni domestice, patrimoniale sau pentru a ajuta o ruda. Pe de alta parte, fereste-te de a te implica prea mult in treburile altora, deoarece risti sa pierzi timp si energie vitala. Minunat ar fi sa organizezi mese festive, la care sa-i inviti pe cei dragi, oferindu-le astfel o surpriza deosebita.

Gemeni

 

Se contureaza excursii fie in scop turistic, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale in acest weekend. Un aspect important sunt banii, bunurile sau favorurile pe care le poti obtine pentru tine sau pe care le poti cheltui pentru altii. Gaseste un echilibru just intre toate acestea si fereste-te de excese. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti pot oferi informatii desoebite legate de imbunatatirea veniturilor tale dintr-o activitate profesionala.

Rac

 

Sunt zile favorabile reevaluarii cheltuielilor prioritare si bugetului disponibil. Pot aparea din senin cheltuieli suplimentare fie pe mofturile celor dragi, fie constati ca ai nevoie de lucruri sau servicii noi. Totusi, provocarea acestui final de saptamana este legata de felul in care te raportezi tu la bani, bunuri si posibilitatea de a folosi strictul necesar. Doar tu esti artizanul propriei vieti, asa incat planuieste in taina tot ce iti doresti.

Leu

 

Finalul acestei saptamani iti va aduce energie, spor si o mare dorinta de socializare. Posibil ca interactiunea cu ceilalti sa lase mult de dorit, de aceea fii prudent si ajuta sau ofera sfaturi numai daca ti se cer aceste lucruri. Cel mai bne ar fi sa te ocupi de tine, sa iti trasezi planuri noi, sa te debarasezi de obiceiuri, relatii, situatii care nu iti mai sunt de folos. Serile acestui weekend, petrece-le vizonand un spectacol de teatru sau film alaturi de cei dragi.

Fecioara

 

Ar fi bine sa te odihnesti acasa, departe de zogomotul cotidian. Sunt momente bune pentru a medita asupra adevaratelor valori ale vietii. Zilele acestea se pot accentua conflictele profesionale, de aceea fii discret si atent la ceea ce se petrece la serviciu. Totul este sa vorbesti strictul necesar, sa eviti luarea deciziilor pripite si sa asculti atent ce iti spun ceilalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului osos si articular.

Citește continuarea pe astrocafe.ro

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It