23/09/2021

Horoscop 12 martie- Luna Plină in Fecioară. Dezvaluiri din trecut pentru berbeci

Cu Luna Plina in Fecioara, dezordinea trebuie sa fie transformata in ordine, trebuie sa intelegem ca dezechilibrele existentiale ne afecteaza sanatatea. Acuma, lucrurile ascunse vor fi aduse in lumina astfel incat sa intelegem mai clar cauzele profunde ale unei boli, ale unei dureri sufletesti, ale unui dezechilibru, disperare, abuz, lipsa banilor. Aceasta lunatie ne ajuta sa dam deoparte acele modele care induc toxicitate in viata noastra, in familia noastra, la locul de munca, etc.

“ Ma las ghidata de intelepciunea divina ascunsa in fiinta mea, accept orice sfat sau sugestie care vine de la subconstientul meu “ este invatatura acestui moment astral, face minuni.

Prin stapanirea naturii noastre animalice, prin curaj, rabdare, vointa, prin increderea in puterea divina din noi, putem face orice. Fara sprijin divin, nu putem face nimic aici pe pamant, dar daca facem apel la divinitatea din noi care este tot timpul conectata la intelepciunea eterna si divina, putem intra si in “ cusca leului”, putem pasi pe  apa. Intelepciunea ascunsa in fiinta noastra stie tot si cu voia lui Dumnezeu, ne ajuta sa recunoastem raspunsurile de care avem nevoie.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. Asteroidul Themis de mana cu Soarele in Pesti vine cu dezvaluiri din trecut, poate fi un timp in care apar in lumina contractele false ( ceva de la locul de munca )  dar poate fi si  un sfat divin pentru a reinventa acest domeniu din viata voastra .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Asteroidul Themis de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata legate de prieteni, un grup din care faceti parte, protectii, astrologie, copii, iubire, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Asteroidul Themis de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata legate de cariera, ambitii profesionale, statut social, functii inalte, familie, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in septembrie 2016. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Asteroidul Themis( legea divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de strainatate, straini, calatorii, studii, rude, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de afaceri, banii obtinuti prin fel de fel de contracte, banii partenerului de viata, intimidate, secrete ale sufletului, forta obtinuta prin manipularea celorlalti, valori personale,dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra .

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Apar probleme in asocierile voastre ce pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis. Puteti culege toadele unor actiuni incepute in septembrie 2016 . Asteroidul Themis( justitia divina) de mana cu Soarele in Pesti vin cu un adevar, o plata, legate de relatii, asociat, dusmani stiuti, actiuni judecatoresti, avocat, actiunile voastre in fel de fel de relatii, modul vostru de manifestare, dar poate fi si un sfat divin pentru a reinventa aceste domenii din viata voastra.

Citește continuarea pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share