28/05/2020

Horoscop 22 aprilie 2019 – Berbecii au rol de salvator

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Berbec

Eşti persoana cea mai potrivită să intervină salvator în problemele altora, pentru că ai o atitudine detaşată şi vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-şi vede capul de treburi, dar tu îi oferi imediat o soluţie pe care o descoperi mult mai uşor tocmai pentru că nu eşti direct implicat.

A fi imparţial şi detaşat e soluţia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tău, ca atare poţi juca perfect rolul de sfătuitor pentru cei cufundaţi complet în cine ştie ce situaţii încurcate. Tu vei imediat calea de ieşire tocmai pentru că priveşti de deasupra.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Taur

Eşti foarte bine ancorat în realitate şi vezi lucrurile foarte clar. Se vede că te-ai maturizat, că viaţa te-a învăţat multe, că ştii mai bine pe ce te bazezi.

Alegerile pe care le faci se bazează, pe de o parte, pe experienţa deja acumulată care a devenit fundamentul principiilor tale actuale, dar, pe de altă parte, şi pe un anumit feeling doar al tău ce te ajută să presimţi chiar şi cele mai sensibile schimbări de direcţie. Ştii foarte bine încotro te îndrepţi şi ce aştepţi de la sensul pe care l-ai ales, şi nu dai semne de frică, de insecuritate, de neclaritate. Ai o imagine foarte exactă în minte despre ceea ce ai de făcut.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 –  Gemeni

Ai rezerve cu privire la modul în care altcineva a obţinut un mare succes cu care acum se laudă la toată lumea. Poate e un semn de invidie din partea ta sau poate e un presentiment greu de explicat cum că nu ar fi un succes chiar binemeritat, aşa cum vrea el să arate.

Presimţi că a ajuns acolo pe căi nu tocmai corecte şi ori te gândeşti la un plan de răzbunare, ca să-i demaşti adevăratele fapte, ori îţi pregăteşti în secret revenirea în forţă, considerând că ai fi meritat şi tu acelaşi succes. Nu fi maliţios fără să ai şi dovezi clare că acesta ar fi vinovat de ceva!

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Rac

Plăcutul şi utilul se completează perfect în ceea ce ai azi de rezolvat, pentru că ai şi ceva concret de câştigat şi rămâi şi cu un sentiment puternic de satisfacţie la final. Ca atare se poate vorbi de o zi reuşită deoarece roadele sale te împlinesc, te încarcă de o bucurie palpabilă, nu doar de una sufletească.

E ca şi cum găseşti în acelaşi loc, în acelaşi om, în acelaşi eveniment pe care îl trăieşti şi un profit, şi o încântare, şi un cadou pe care îl poţi atinge, şi unul care îţi umple sufletul de fericire. Profită de această zi, pentru că are multe de oferit spre fericirea ta!

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 –  Leu

Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea acestui moment de la care ai mari speranţe, de parcă ţi-ai lega toate visele de el! Îl consideri aplanarea unei stări tensionate, împăcarea mult aşteptată în cazul unui conflict, răspunsul aducător de linişte după stres, un telefon de la omul de la care visai un semn.

Ceea ce aşteptai de ceva vreme dar, din diverse motive, întârzia să ajungă la tine, iată că bate azi la poarta ta şi te face să te simţi împlinit, descoperind că toată aşteptarea a meritat.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Fecioară

Sentimentul de protecţie pe care îl ai este exact ce aveai nevoie pentru a îndrăzni să faci o mare schimbare în viaţa ta. Până mai ieri erai nesigur, neclar, nu ştiai prea bine ce ai de făcut sau dacă e bine ceea ce intenţionezi să porneşti, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te susţin în direcţia aleasă.

Primul lucru pentru a păşi pe acest drum e să priveşti în spate să vezi ce cari după tine inutil, de ce te poţi detaşat sau descotorosi, pentru că duci după tine amintiri, resentimente, regrete, emoţii care nu-ţi mai servesc la nimic. Eşti pe drumul cel bun, dar evoluţia depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord., pentru că abia după aceea începe ascensiunea!

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Balanță

Ai impresia că nimic nu merge, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit on care ai nimerit.

Te-ai înconjurat de oameni trişti, împovăraţi de probleme care discută pe un ton sumbru, fără să se poată agăţa de nimic bun din preajma lor. Degeaba gândeşti tu pozitiv dacă ceilalţi te monopolizează cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cât mai repede, ori încerci să le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Scorpion

Pune-ţi în joc valorile în care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie să le respecţi, pentru că acestea sunt cele care vor dicta, în final, verdictul pe care îl aştepţi. Cu cât faci lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atât şansele unei reuşite cresc, ca atare stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricât de minore ar fi.

Mai bune spui adevărul direct în faţă şi accepţi legea, aşa cum e ea, uneori aberantă, decât să i te opui, pentru că nu rezolvi nimic apelând la căi ocolitoare. Mita, şpaga, pilele nu te ajută la nimic în situaţia de faţă, deci fă aşa cum ţi se cere!

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Săgetător

Priveşti la partenerul tău şi nu-ţi vine a crede ce atitudine nouă observi la el! Se ţine de cuvânt, îşi ia angajamente solide, îşi oferă dovezi concrete de loialitate şi iubire, ceea ce nu poate fi decât un motiv de a investi şi mai multă încredere în el.

Îţi spune clar ce vrea de la tine, că aşteaptă ca relaţia voastră să prindă şi mai mult rădăcini, că e pregătit să-ţi asume responsabilităţi mature, deci e un semn că relaţia voastră a devenit extrem de serioasă şi ai pe cine te baza. Ţi tu te-ai schimbat în ultima perioadă, dar el s-a schimbat mai mult şi când te uiţi la el îţi inspiră deplină securitate!

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Capricorn

Nu te crampona de câteva banale hopuri, care sunt absolut fireşti în evoluţia ta spre ţelul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te aşteaptă la destinaţie, spunând cu încredere deplină că poţi, că merge, că totul este în regulă. Dacă începi să iei la bani mărunţi chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie şi timp preţios pentru nimicuri.

Mai bine priveşti deja la ceea ce te aşteaptă dincolo de această etapă, pentru că ţinta aceea merită toată atenţia. Te atrage şi astfel te şi sustrage de pe calea plină de hârtoape de acum, deci concentrează-te doar la ceea ce te aşteaptă la destinaţie.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Vărsător

Dacă unii oameni a căror părere o asculţi şi o respecţi ca pe literă de lege, îţi spun că un anumit lucru trebuie să meargă într-o anumită direcţie, îi crezi, de parcă părerile lor ar fi avizate şi documentate. Dacă cineva drag îţi spune asta, nu-l crezi, dar dacă medicul, preotul, profesorul sau şeful o spune, gata, e sfânt şi faci ca atare.

Deci, dacă vrei să dai startul unei schimbări majore în viaţa ta, e bine să ceri părerea unui astfel de om pentru că nu vei putea să-l refuzi. Presupui că părerile sale vin dintr-o experienţă de viaţă mult mai bogată şi tot ce poţi face e să accepţi, să te supui, să le urmezi ca pe reguli obligatorii, dar benefice ţie!

Horoscop zilnic 22 aprilie 2019 – Pești

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că ai mai avea nevoie de câteva ore pentru un anumit scop şi nu ştii de unde să le scoţi. E o chestiune de organizare eficientă a orelor pe care le ai totuşi la dispoziţie, renunţând, pe cât posibil, la sarcinile care nu sunt urgente, la treburile minore care mai pot aştepta, la sarcinile pe care le mai poţi pasa şi la alţii.

Iată câte soluţii ar mai fi la dispoziţie şi, dacă te foloseşti de ele, vei vedea dintr-o dată cât se goleşte lista ta de sarcini şi vei găsi acele ore de care mai ai nevoie! Începe, deci, să faci puţină ordine prin agendă şi să dai afară ceea ce nu e obligatoriu în acest moment.

huff.ro

Mercur în Berbec: 17 aprilie 2019 – 6 mai 2019. Atenție la gânduri și exprimare!

Mercur se ocupă de gândurile noastre, printre altele. Fiind în Berbec, la început de drum, fresh, am putea să lucrăm puțin la ele. Să generăm unele noi. După cum știm, în mintea noastră rulează în jur de 60.000-70.000 de gânduri pe zi. Majoritatea (dacă nu toate), din experiențele vechi pe care le-am trăit. Am trăit o experiență More…

by Constantin Crina | Published 2 zile ago

By Constantin Crina On vineri, aprilie 19th, 2019
0 Comments

Luna plină în Balanță 19 aprilie 2019 -Transformăm Karma în Dharmă

Luna plină în Balanță 19 aprilie 2019 După cum știți, am mai avut o Luna plină în Balanță luna trecută, la primul grad, gradul 0. De data asta, Luna plină, tot în Balanță, este la ultimul grad, 29. More…

Iubirea necondiționată nu trebuie să o așteptăm de la alții

Avem cateva zile de conjunctie Venus-Neptun in Pesti. Venus vorbeste despre relatii, iubire, parteneriate, bani iar domeniul Pestilor despre ideal si iubire neconditionata. Aceste aspecte fac un aspect de sextil More…

LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019 – Schimbări majore în conștiința colectivă

LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019 Luna Nouă din 6 martie se află în semnul Pestilor. Aceasta este o Lună Nouă ”ocupată”, deoarece se încadrează în aceeași zi în care Uranus se schimbă în Taur. Ori More…

Super Lună plină în Fecioară, 19 februarie 2019 – Eliberați fricile și trăiți într-o nouă realitate

Luna Plina de pe 19 februarie se află în semnul de Pământ al Fecioarei și este cea mai puternică Super Lună a anului. Super Luna apare atunci când Luna se află cel mai aproape de Pământ, iar în 19 More…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share