" /> Horoscop 23 august. Taurii sunt creativi și originali | Oficial Media
Published On: mie, aug. 23rd, 2017

Horoscop 23 august. Taurii sunt creativi și originali

Berbec

 

Astazi este muncitor, responsabil si doresti ca tot ceea ce faci sa iasa ca la carte. Esti cel mai aspru critic al tau si nu iti accepti nicio greseala. Sunt favorabile activitatile care necesita mult simt al raspunderii, perseverenta si mai ales rabdare. Acum este cel mai bine sa rezolvi orice sarcina ti-a ramas din zilele anterioare si care se incadreaza in atmosfera zilei.

Taur

 

Ai parte de o zi frumoasa pe care merita sa o petreci desfasurand activitati care te inspira si care iti aduc un plus de energie. Nu este o zi potrivita pentru munca de rutina, ci din contra, merita sa iesi putin din ritmul cotidian. Esti creativ, intuitiv, original  si ai spirit de initiativa. De altfel, esti sustinut in orice activitate care iti pune la treaba simtul estetic si creativitatea.

Gemeni

 

Astazi, gandul pare sa iti fuga la o chestiune de ordin familial sau la o discutie pe care ai avut-o cu persoana iubita. Oricum, Luna in tranzit prin casa familiei si caminului iti activeaza acest sector de viata, declansand in tine dorinta de a te implica mai mult in activitati domestice sau de a te retrage la linistea caminului pentru cateva ore de repaos.

Rac

 

Este o zi propice pentru a gasi metode, cai, mijloace de a spori sau de a investi resursele banesti sau pentru a-ti acoperi spatele in cazul asumarii unor riscuri financiare. De asemenea, azi poti gasi solutii pentru a iesi dintr-o situatie paguboasa mai veche si poti cere explicatii pentru niste experiente incurcate care au avut loc in ultima perioada.

Leu

 

Esti mai interesat decat in mod obisnuit de castig si poti accepta sa desfasori o activitate, dar nu intainte de a stabili un pret. Pentru tine cam orice are un pret astazi. Pe de alta parte, datorita muncii si constiinciozitatii de care dai dovada este posibil sa te bucuri chiar de un castig material sau de sustinerea unei persoane cu functie inalta.

Fecioara

 

Te simti destul de bine in pielea ta astazi, iar Luna in tranzit prin semnul tau astral te ajuta in tot ceea ce tine de autoexprimare. Dai o atentie destul de mare felului in care te percep ceilalti, asa ca poti schimba mici detalii care tin de imaginea ta sociala. Spiritul de initiativa de care dai dovada te ajuta sa desfasori orice iti propui fara sa astepti de la altii sa preia fraiele situatiei.

Citeste mai multe pe astrocafe.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos