Published On: mie, apr. 24th, 2019

Horoscop 24 aprilie 2019 – Viitorul se prezintă într-o lumină nouă

Horoscop 24 aprilie 2019

Horoscop zilnic Berbec

Nu te grăbi să-ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. E posibil să mai apară detalii suplimentare şi, dacă ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scăpa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Amână marile decizii pe altădată, pentru că azi ai o viziune incompletă asupra evenimentelor.

Încă se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc şi vei regreta că te-ai grăbit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieşte!

Horoscop zilnic Taur

Nu încerca să repari azi problema în care eşti deja prins de ceva vreme, pentru că azi nu deţii toate resursele necesare unui succes deplin. În ciuda eforturilor depuse, lucrurile se complică şi mai mult şi practic consumi inutil energia investită într-un plan fără prea mulţi sorţi de izbândă.

Opreşte-te un pic din acest film de acţiune şi permite-ţi o zi de răgaz pentru a medita asupra lucrurilor. Dacă nu insişti să termini totul acum, vei începe să descoperi aspecte noi, care erau demult acolo, dar din cauza stresului, nu puteai să le vezi. Eşti obosit, deci mai degrabă ţi-ai lua o zi de vacanţă, în care să nu faci nimic, pentru că oricum nu-ţi prea iese.

Horoscop zilnic Gemeni

Legea poate interveni destul de intransigent în planurile tale şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început, pentru că nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsită, iar azi eşti şi tu vizat de o astfel de sancţiune.

Că o meriţi sau nu, ţi-o asumi, pentru că nu ai argumente puternice nici pentru a te apăra, nici pentru a evita acest moment critic. Dacă eşti vinovat de ceva, fii sigur că faptele tale vor ieşi la iveală şi nu vor rămâne fără urmări, dar mai ai timp să repari repede situaţia!

Horoscop 24 aprilie 2019

Horoscop zilnic Rac

Dacă erai în căutarea unui colaborator care să te sprijine într-un anumit demers, azi ai toate şansele să îl întâlneşti. Vei fi mulţumit de asocierea aceasta, pentru că va participa cu tot ce ştie în ceea ce construiţi împreună.

Îl vei privi cu respect şi cu recunoştinţă, pentru că îi apreciezi intervenţia şi superioritatea în anumite privinţe. Ai de învăţat de la acest coechipier de nădejde şi eşti fericit că ai găsit un om inteligent şi demn de toată încrederea. Acum puteţi să vâsliţi împreună!

Horoscop zilnic Leu

Viitorul ţi se prezintă acum într-o lumină nouă, de parcă ţi s-au lărgit orizonturile, mintea ţi s-a luminat, inima ţi s-a umplut de optimism, şi datorită acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit. Eşti entuziasmat de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor şi vrei să faci paşi mari spre scopul ales.

Uneori e bine să accepţi principii noi de viaţă, soluţii originale, idei creative, diferite decât toate cele pe care te-ai bazat înainte, pentru că o nouă viziune te poate propulsa spre ţeluri mult mai interesante. Acceptă noutatea din mers şi pune în aplicare tot ce descoperi.

Horoscop 24 aprilie 2019

Horoscop zilnic Fecioară

Azi deţii o poziţie superioară în echipa din care faci parte iar cuvântul tău are greutate. Ţi se recunoaşte astfel valoarea iar ceilalţi se supun deciziilor tale fără să comenteze.

Tu deţii răspunsul la o problemă care preocupă un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toţi, ştii exact încotro trebuie să mergeţi. Dă-le şi lor un sfat, ca un profesor cu experienţă, şi această postură de lider te prinde foarte bine. Eşti cel mai bun dintre toţi!

Horoscop zilnic Balanță

Eşti mult prea ataşat de trecut, dar în loc să scoţi de la naftalină amintirile plăcute şi stimulative, care să te încarce acum de curaj şi încredere, tu zgândăreşti foste răni sau vorbeşti despre vechi situaţii neplăcute pe care le credeai uitate, dar iată că nu le-ai şters încă din gând.

Poate e un moment bun să repari ceva, după luni sau ani de suferinţă, pentru că priveşti spre trecut cu un dram de revoltă şi eşti gata să restabileşti. cumva, echilibrul firesc cu privire la cele întâmplate cândva. Aruncă o privire peste umăr cu realism, ca să înţelegi cum s-a ajuns aici şi să descoperi ce poate fi reparat retroactiv.

Horoscop zilnic Scorpion

Preferi să te retragi un pic în lumea ta pentru că ai câte ceva de lucru. Fie e doar nevoia de a avea puţină linişte în singurătate pentru a-ţi face ordine în gânduri şi emoţii, fie e dorinţa ta de a oferi celor dragi atenţie maximă, azi pui accent pe odihnă, somn, relaxare, pe izolare, şi te retragi din iureşul cotidian într-o lume intimă ceva mai liniştită în care ai starea şi timpul necesare pentru a aranja unele lucruri date peste cap în ultima perioadă.

Nu apare nimic care să-ţi distragă atenţia de la ceea ce ţi-ai propus, deci, cu un pic de efort, poţi restabili echilibrul în multe planuri personale.

Horoscop zilnic Săgetător

Uneori norocul vine din două direcţii diferite şi nu ştii ce să alegi şi există această posibilitate şi astăzi: să fii în faţa unei decizii în care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poţi lăsa un pic lucrurile şi la voia întâmplării. Dacă un lucru n-a mers bine prima oară din cauza unui mic ghinion, acum ar putea ieşi excelent, pentru că ai parte de a doua şansă!

Profită de ocazie pentru că totuşi, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Dacă ţi se oferă a doua oară, nu trebuie s-o ratezi, că totuşi nimic nu merge veşnic! Dacă nici de data aceasta nu-ţi iese, atunci e greu de crezut că eşti atât de băftos încât să apară şi a treia oară!

Horoscop zilnic Capricorn

După ce stai de vorbă cu un tovarăş de încredere care are rolul de a te dinamiza şi mobiliza mai mult pune mâna pe unelte şi treci la treabă. E un moment excelent să dai startul unui plan nou, dar scânteia nu vine de la tine, ci de la o persoană care îţi împărtăşeşte în mare taina ideea.

Pentru că el nu deţine resursele pentru a pune în practică acest scop, îţi împărtăşeşte ţie, cu multă speranţă, acest plan, pentru că ştie că tu eşti cel mai în măsură să aplici. Apucă-te de treabă, aşadar, dar ascultă-i în permanenţă părerile şi sfaturile, pentru că formaţi un tandem foarte bun. El vine cu ideea, tu cu motorul de energie!

Horoscop zilnic Vărsător

Ai de partea ta o imensă doză de noroc pe care merită să o valorifici într-un scop căruia îi acorzi acum mai multă importanţă. Adu-ţi aminte de un anumit plan care poate n-a mers tocmai bine înainte, ceva ce n-a pornit cu dreptul, şi ocupă-te de el din nou acum.

Între timp, s-au mai acumulat unele aspecte pozitive, s-au mai rearanjat sorţii şi acum lucrurile pot evolua pe un teren mult mai bun. De aceea, dacă vezi că ceva nu merge acum, e bine să-l laşi o vreme deoparte şi să te apuci de el mai târziu. Acum a venit vremea să reporneşti un proiect care prima dată n-a mers chiar aşa de bine: a doua şansă e mai bună!

Horoscop zilnic Pești

Tratezi totul cu atâta detaşare şi calm, că multă lume se întreabă dacă la tine asta e înţelepciune sau frica de a acţiona? Le vei arăta că, şi în cele mai complicate momente, cel mai bine e să stai un pic pe loc, să rumegi situaţia de pe margine, şi abia apoi să faci un pas înainte.

Calmul cu care reuşeşti să analizezi problema e demn de laudă, pentru că alţii s-ar fi enervat demult, dar nu şi tu. Stai liniştit în banca ta, şi până nu eşti sigur că ai înţeles situaţia corect, fără resentimente, fără implicaţii emoţionale, nu îţi dai cu părerea. Asemenea atitudine paşnică ar fi de preferat şi cu alte ocazii, ţine-o minte!

Ce este și ce nu este spiritualitatea? Jupiter cuadratură Neptun

În anul 2019 vom avea activat pe cer un aspect mai tensionat, între două planete grele. Efectele vor fi atât în plan social, cât și în plan personal. Voi vorbi de efectele pe care noi le vom simți în primul rând în interiorul nostru. Orice planetă îndeplinește și o funcție psihică după care ne putem ghida. Ce este și ce nu este More…

by Constantin Crina | Published 23 de ore ago

By Constantin Crina On sâmbătă, aprilie 20th, 2019
0 Comments

Mercur în Berbec: 17 aprilie 2019 – 6 mai 2019. Atenție la gânduri și exprimare!

Mercur se ocupă de gândurile noastre, printre altele. Fiind în Berbec, la început de drum, fresh, am putea să lucrăm puțin la ele. Să generăm unele noi. După cum știm, în mintea noastră rulează în More…

By Constantin Crina On vineri, aprilie 19th, 2019
0 Comments

Luna plină în Balanță 19 aprilie 2019 -Transformăm Karma în Dharmă

Luna plină în Balanță 19 aprilie 2019 După cum știți, am mai avut o Luna plină în Balanță luna trecută, la primul grad, gradul 0. De data asta, Luna plină, tot în Balanță, este la ultimul grad, 29. More…

By Oficial Media On miercuri, aprilie 10th, 2019
0 Comments

Iubirea necondiționată nu trebuie să o așteptăm de la alții

Avem cateva zile de conjunctie Venus-Neptun in Pesti. Venus vorbeste despre relatii, iubire, parteneriate, bani iar domeniul Pestilor despre ideal si iubire neconditionata. Aceste aspecte fac un aspect de sextil More…

By Oficial Media On luni, martie 4th, 2019
0 Comments

LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019 – Schimbări majore în conștiința colectivă

LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019 Luna Nouă din 6 martie se află în semnul Pestilor. Aceasta este o Lună Nouă ”ocupată”, deoarece se încadrează în aceeași zi în care Uranus se schimbă în Taur. Ori More…

By Oficial Media On duminică, februarie 17th, 2019
0 Comments

Super Lună plină în Fecioară, 19 februarie 2019 – Eliberați fricile și trăiți într-o nouă realitate

Luna Plina de pe 19 februarie se află în semnul de Pământ al Fecioarei și este cea mai puternică Super Lună a anului. Super Luna apare atunci când Luna se află cel mai aproape de Pământ, iar în 19 Mor

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It