lun. feb. 24th, 2020

Horoscop zilnic, 3 decembrie 2016. Întâliniri importante pentru Berbeci

Berbec

Sambata se anunta intalniri mondene cu oameni importanti. Este posibil sa ai o discutie cu un sef pe tema banilor castigati din activitatea ta desfasurata la locul de munca. Iti vor creste veniturile, dar si munca va fi laborioasa. Duminica este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Un protector important iti poate da sfaturi deosebite legate de segmentul profesional.

Taur

In acest weekend vrei, nu vrei, lumina reflectoarelor va fi atintita asupra ta. Sunt favorabile iesirilor in lume si intalnirilor cu persoane importante. Prezinta-te cuviincios, fii prudent in vorbe si fapte, deoarece imaginea ta va fi discutata mult si bine. Totodata iti poti imbunatati si consolida statutul social. Evita cumparaturile extravagante si investitiile!

Gemeni

Dimineata zilei de sambata este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau datoriilor de orice fel. Veniturile tale sunt  fluctuante, insa te vei descurca onorabil in toate situatiile legate de bani si implicatiile lor. Duminica indreapta-ti atentia catre activitati culturale. Vizioneaza o piesa de teatru, asculta un concert de muzica sau participa la intalniri pe teme spirituale.

Rac

Dimineata zilei de sambata este favorabila dialogurilor parteneriale. Se pot lamuri situatii vechi, care ti-au adus batai de cap in ultimul timp. Fii prudent si tine cont de sfaturile si doleantele celor dragi. Duminica este o zi in care gandurile iti vor zbura la bani. Verifica-ti bugetul, situatia facturilor sau datoriilor si traseaza-ti noi planuri de viitor.

Leu

Se pare ca sambata iti vei continua munca de la serviciu. De retinut ca doar prima parte a zilei este favorabila activitatilor intelectuale si relatiilor colegiale. Sanatatea este vulnerabila, asa incat dozeaza-ti eforturile. Duminica va trebui sa iti indrepti atentia catre partenerul de viata sau catre proiectele si colaborarile in care esti implicat alaturi de altii.

Fecioara

Sambata se anunta intalniri amoroase și cu persoane interesate de aceleasi hobby-uri. Persoana iubita sau copiii ar putea fi nemultumiti de atitudinea ta, insa vei depasi totul cu bine. Duminica sosesc idei si vesti interesante legate de sfera profesionala. E adevarat ca este vorba despre multa munca si pe termen lung, dar si plata va fi pe masura eforturilor depuse.

Citește continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments