lun. feb. 24th, 2020

Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2016. Racii primesc inspiratie divină

horoscop-zilnic-2-noiembrieBerbec
Astazi, evita sa te poticnesti in orele diminetii de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindca odata cu schimbarea de vibratie a Lunii dar si a planetei Marte, iti vei recapata fortele si increderea de a incerca o noua strategie privind viitorul. Ai parte de multa energie mentala si ar fi indicat sa o valorifici in perioada urmatoare prin implicarea in activitati de grup sau demersuri umanitare.

Taur
Nu te lasa afectat de lipsa de incredere a partenerului tau si mergi cu incredere pe un nou drum, cu scopul de a te evidentia prin ceva inedit. Versatilitatea mentala iti este de ajutor atunci cand ai de-a face cu sectorul banesc insa un program bine stabilit este posibil sa ti se para monoton. Important este sa inveti sa directionezi in mod constructiv si realist resursele energetice dar si pe cele materiale.

Gemeni
Luna activeaza zona carierei si te infuzeaza cu multa creativitate, dar si o oarecare indecizie si sensibilitate. Profita de abundenta de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate si imbratiseaza cu curaj tot ce e nou si de la care ai ceva de invatat. Tine-ti aproape oameni cat mai originali, cu vederi ample, alaturi de care poti forma parteneriate avantajoase.

Rac
O zi inspirata, pentru tine, in sensul ca primesti mesaje, accesezi informatii interesante din sfere inalte, iti vin idei si capeti o intelegere noua. Fie ca ai in vedere recapatarea controlului in relatia intima sau in afaceri, vei avea nevoie sa te increzi in puterea ta intuitiva dar si sa faci uz de multa originalitate.

Leu
Astazi este adusa in prim-plan importanta comunicarii in relatiile parteneriale pe care le vrei cu totul speciale, cu oameni cat mai stimulativi din punct de vedere intelectual. Ideile tale creative sunt expuse intr-o maniera inovativa dar si convingatoare, mai ales in cadrul cercurilor in care activezi insa incearca sa nu mentalizezi excesiv contactele ce au nevoie in primul rand de exprimarea sentimentelor.

Fecioara
Zona parteneriatelor este astazi puternic activata, avand posibilitatea de a iesi in evidenta prin abilitatile tale de comunicare. Odata cu intrarea planetei Marte in sectorul muncii dar si al sanatatii, vei fi stimulat sa apelezi la cele mai nonconformiste abordari, la lucrul in colaborare dar si la gestionarea tendintei de a actiona dezorganizat, fapt care iti poate afecta organismul.

Citește continuarea pe Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments