: duminică 08 ianuarie 2017

Horoscopul banilor în luna ianuarie 2017

OFICIAL MEDIA

Chiar dacă toți ne dorim să avem parte de un început de an îmbelșugat, adevărul este că astrele au pregătit surprize plăcute doar pentru anumite zodii. Descoperă cum stai la capitolul finanțe în prima lună din an.

Berbec

Deși ești plină de energie, asta nu te va ajuta să scoți bani din piatră seacă. Totuși, optimismul și forța ta de lucru te vor ajuta să treci mai ușor peste perioada grea care te așteaptă în prima lună din an, din punct de vedere al banilor.

Taur

Este una dintre cele mai dificile luni pentru tine. Dacă de sărbători ai ales să cheltuiești până la ultimul bănuț din pușculiță, în ianuarie trebuie să fii pregătită să faci economii la sânge, dacă vrei să nu te afunzi în datorii.

Gemeni

Față de alți nativi, nu prea ai de ce te plânge. Este adevărat că aceasta nu este luna investițiilor mari pentru tine, dar măcar te descurci onorabil, fără prea mari eforturi.

Rac

Pentru că ai știut să fii cumpătată de Sărbători, în prima lună din an nu ai nicio grijă. Ba chiar ești pregătită să întinzi o mână de ajutor (plină cu bani) și prietenilor tăi aflați în impas.

Leu

Ești una dintre cele mai norocoase zodii. Nu doar că ai o stabilitate financiară de invidiat, dar chiar te pregătești să semnezi un contract care îți va schimba viața. Fie îți cumperi o căsuță, fie o mașină nouă, la care visai de mult.

Fecioară

Pentru că există mari șanse să rămâi fără job în primele săptămâni din ianuarie, ar fi bine să faci ceva economii. Nu vei sta mult timp pe tușă, dar este mai bine să nu intri în criză de bani, după ce că ai deja stresul căutării unui nou loc de muncă.

Balanță

Cheltuiești destul de mult, așa că nu te mira dacă finalul lunii te va găsi fără niciun șfanț în buzunare. Ești predispusă la datorii, de aceea este mai bine să te limitezi la cât ai, ca să nu te înglodezi din ce în ce mai tare.

Scorpion

Ai planuri mari pentru anul în curs, așa că te apuci de economisit încă din ianuarie. Familia ți-ar putea reproșa că ești cam strâns la pungă, dar tu știi că este pentru o cauză nobilă.

Săgetător

Vei semna un contract important care îți va asigura stabilitatea financiară, cel puțin în prima jumătate a anului. Eforturile tale vor fi, în sfârșit, răsplătite.

Capricorn

Între prieteni ești cunoscut ca fiind mână largă, așa că nu este exclus să te înconjori de oameni care nu vor decât să profite de dărnicia ta. Poate ar trebui să fii puțin mai egoist, dacă nu vrei să rămâi lefter din prima jumătate a lunii.

Vărsător

După ce ai lenevit în concediul de Sărbători, ești dispus să recuperezi, prin muncă și efort dublu, doar doar se vor dubla și veniturile. Slabe șanse, dar speranța moare ultima.

Pești

Eforturile tale vor fi în sfârșit răsplătite. După ce ai muncit pe brânci, inclusiv de sărbători, era și timpul să culegi roadele. Fie vei avansa în carieră, fie vei face o achiziție importantă, care îți va aduce zâmbetul pe chip.

sursa

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Peste 100 de înalţi oficiali şi experţi în domeniul securităţii, din ţările membre şi partenere NATO prezenţi la Bucureşti, la invitaţia Jandarmeriei Române

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Peste 100 de înalţi oficiali şi experţi în domeniul securităţii, din ţările membre şi partenere NATO prezenţi la Bucureşti, la invitaţia Jandarmeriei Române

TARGOVISTE: Au reinceput lucrările la Piața Mihai Viteazul. In următorii 10 ani se vor reabilita Piața Tricolorului și Parcul Mitropoliei

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru TARGOVISTE: Au reinceput lucrările la Piața Mihai Viteazul. In următorii 10 ani se vor reabilita Piața Tricolorului și Parcul Mitropoliei

Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat Proiectul ”Egalitate în diversitate! – inițiativa pentru reducerea inegalităților și promovarea incluziunii sociale în Județul Dâmbovița” 

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat Proiectul ”Egalitate în diversitate! – inițiativa pentru reducerea inegalităților și promovarea incluziunii sociale în Județul Dâmbovița” 

Curs Machiaj Târgovişte – Ultimele locuri- Profesional New Consult

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Curs Machiaj Târgovişte – Ultimele locuri- Profesional New Consult

Șoc pentru Guvernul Grindeanu -Se strânge lațul. Distrugeri de înscrisuri, favorizarea făptuitorului, anunță DNA

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Șoc pentru Guvernul Grindeanu -Se strânge lațul. Distrugeri de înscrisuri, favorizarea făptuitorului, anunță DNA

DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 27.02 – 03.03.2017

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 27.02 – 03.03.2017

Teatru Târgoviște: Premiera Pasărea de Foc la Teatrul Tony Bulandra

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Teatru Târgoviște: Premiera Pasărea de Foc la Teatrul Tony Bulandra

PREMIERĂ ”Pasărea de foc”, 3 martie- Teatrul Tony Bulandra Targoviste

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru PREMIERĂ ”Pasărea de foc”, 3 martie- Teatrul Tony Bulandra Targoviste

Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

Prognoza METEO pentru sfarsitul lunii februarie

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru sfarsitul lunii februarie

Horoscop 27 februarie 2017. Fecioarele isi pot asculta intuitia

februarie 27, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 27 februarie 2017. Fecioarele isi pot asculta intuitia

Drapelul UE realizat din lumini și hârtie în Piața Victoriei – #Rezist România

februarie 26, 2017, Comentariile sunt închise pentru Drapelul UE realizat din lumini și hârtie în Piața Victoriei – #Rezist România

Revoluţia lui Horea, Cloşca şi Crişan la 233 ani

februarie 26, 2017, Comentariile sunt închise pentru Revoluţia lui Horea, Cloşca şi Crişan la 233 ani

Chindia Târgovişte a pierdut în faţa Juventusului

februarie 26, 2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia Târgovişte a pierdut în faţa Juventusului

Baschet. Un nou succes pentru CSM Târgoviște

februarie 26, 2017, Comentariile sunt închise pentru Baschet. Un nou succes pentru CSM Târgoviște

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache