09/08/2020

Imagini dezolante spre Lacul Surduc

De cum treci de barajul lacului Surduc te întâmpină imagini dezolante încărcate cu gunoaie menajere, fiindcă nu există o administraţie în Comuna Fârdea, unde se află şi Lacul Surduc.

Primarul Samuel Lupulescu, dă dim umeri, şi nu se crede deloc vinovat, iar dacă marginile de drum şi pădurea sunt pline de PET-uri şi de gunoaie aruncate de către cei care au vilele în zonă, nu e de vină nici primăria, şi nici cei care deversează gunoiul pe unde apucă, ci firma de salubritate Brai Cata, de parcă această firmă trebuie să cureţe şi lizierele pădurilor.

Nici plajele nu stau destul de bine, fiind complet neamenajate, chiar dacă sunt propietăţi private, neinteresând pe nimeni ca să existe un anumit grad de civilizaţie, dintre cele peste 600 de vile câte sunt în jurul lacului.

Dacă tot îţi doreşti să ieşi la aer curat şi în mijlocul naturii, unde să găseşti şi un ochi de apă să te bălăceşti, mai bine îţi cauţi o altă locaţie, pe Timiş, Bega sau la Mureş, aerul este mai suportabil şi nu încărcat de miresme.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share