Published On: sâm, nov. 10th, 2018

În an centenar umbrele se întorc în reminiscenţa lor

Nici nu ştiu cum aş putea începe, cu Lansare de Carte sau Spectacol de Muzică şi Poezie. Indiferent ce a fost, a fost un lucru reuşit, deosebit şi pe placul ascultătorilor şi cititorilor.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, la Galeria de Artă „Pro Armia” din Timişoara, în faţa unui numeros public, dar şi deosebit, printre care şi personalităţi de seamă, precum Consulul Spaniei la Timişoara, domnul Jose Miguel Vinals.

Şi pentru că era şi ziua de naştere al unuia dintre colegii noştri din presă, care este redactorul şef la Oficial Media, pe Zona de Vest, Stejărel Ionescu, care e şi scriitor, aşa zisa Lansare de Carte s-a transformat într-un spectacol de muzică şi poezie, alături avându-l pe solistul de muzică folk, Constantin Teo Emanoil şi solistul de muzică uşoară şi populară Mihai Bodogan.

Departe de a fi o Lansare de Carte cu tipicul ei de discuţii pe text, cu critică, ţâși dezvoltarea textelor, seara s-a transformat încet, încet într-un Spectacol de Muzică şi Poezie, lucru ce a încântat pe deplin întreaga asistenţă.
Într-un ambient deosebit s-au dat autografe, s-a ciocnit un pahar de vin şi s-a cântat „Mulţi Ani Trăiască”.

Seara a fost una minunată, cei prezenţi plecând spre casele lor încărcaţi pozitiv, cu muzică şi poezie, cu o poezie care după cum spuneau chiar ei, care reuşiseră să desluşească, câteva strofe, „este o poezie foarte bună şi o carte care se înscrie perfect în acest an centenar”, ce se apropie sărbătorirea lui în mai puţin de o lună.

Valentin Handro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It