02/12/2020

A început a doua ediție a CUPEI CONTRATIMP la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

379 de sportivi, reprezentând 26 de cluburi din România (București, Brașov, Pitești, Câmpina)  și din Republica Moldova, vor participa în perioada 16-18 februarie la ediția a II-a a „Cupei Contratimp Chindia”, concurs ce va fi găzduit de Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

Destinată sportivilor care practică înotul de performanță, competiția are ca scop verificarea nivelului de pregătire în perioada premergătoare campionatelor naționale și etapelor regionale.

Ieri a avut loc o conferință de presă susținută de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, de directorul general al Complexului Turistic, Eugen Pătrașcu și Octavian Postolache, președinte ACS Contratimp.

Competiția este dedicată în principal copiilor, juniorilor, cadeților și va reprezenta un eveniment deosebit la cea mai modernă bază de agrement de natație din România. De asemenea vreau să menționez și faptul că lunar la Complexul Turistic de Natație iau lecții peste 1000 de copii, iar în primele două luni ale anului, la cele două Săli de Fitness s-au făcut peste 6000 de antrenamente. Cred că este o statistică importantă, de natură să dovedească faptul că ceea ce se întâmplă aici este foarte apreciat de târgovișteni și nu numai. Lansez din nou o invitație către toți cei care sunt dornici de sport, de mișcare, de sănătate să vină la Complexul Turistic de Natație de la Târgoviște, pentru că sunt condiții excelente.” a declarat Daniel Cristian Stan.

”Vor participa și trei copii din Târgoviște, înscriși la ACS Contratimp. Va fi un test pentru faza regională a Campionatului Național, dar cu siguranță se vor califica pentru Campionatul Național din luna iulie care se va desfășura la Brașov. Ne dorim să ridicăm cât mai mulți sportivi din Târgoviște care să atingă în 3-4 ani cele mai înalte vârfuri ale podiumului.” a mai adăugat Octavian Postolache, antrenor și președinte al ACS Contratimp.

Se va înota în cinci reuniuni, vineri (ora 10.00 și ora 17.00), sâmbătă (ora 10.00 și ora 17.00) și duminică (ora 9.30). Evenimentul are ca organizatori Primăria Municipiului Târgoviște, Complexul Turistic de Natația și Asociația Clubul Sportiv Contratimp.

Vă prezentăm lista de start: Click aici

Programul competiției click aici 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share