Published On: mie, nov. 1st, 2017

Începutul sfârșitului PSD vine din Ardeal. Dragnea s-a ascuns de protestatari la un hotel din Sibiu

În această seară Dragnea s-a ascuns de protestatari, ieșind din sediul PSD Sibiu, pe ușa din spate. Marile orașe care nu agreează minciunile și manipulările PSD și mai ales zona de vest a României, încep să devină un ”pericol” pentru guvernarea actuală.

Acolo unde există o educație de tip occidental iar nivelul de trai este ridicat, reducând, implicit, numărul de asistați social, acolo unde regiunile nu sunt încă sărăcite, cetățenii nu au putut fi manipulați de politica anilor 50, de propaganda copy-paste a fostului partid comunist.

Dragnea s-a ascuns de protestatari

Anunțați de faptul că în fața sediului PSD s-au strâns mai mulți protestatari, Dragnea și Tudose au plecat spre un hotel de la intrarea în Sibiu. În jurul orei 17.30 liderii locali ai PSD Sibiu au părăsit sediul organizației județene și s-au regrupat la rândul lor la hotel, pentru a participa aici la întâlnirea cu Liviu Dragnea și Mihai Tudose.

O vizită ”de lucru” a premierului Mihai Tudose și a liderului PSD, Liviu Dragnea, s-a transformat într-o urmărire prin oraș, în căutarea liderilor social-democrați. O întâlnire programată în jurul amiezii, la sediul central al PSD Sibiu, de lângă Piața Mare, a fost anulată, după ce în zonă au apărut în jur de 20 de protestatari. Aceștia au început să scandeze împotriva social-democraților și să-i apostrofeze pentru promovarea legilor justiției sau pentru amânarea unor reforme propuse în campania electorală, scrie turnulsfatului.ro

Din fericire pentru unii membri ai acestui partid -oameni care au intenții bune pentru țară- a venit timpul să se dezică de acțiunile bolșevice și, să nu uităm că avem ”pesediști executați” de Dragnea, oameni cu carte, care ar trebui să preia frâiele partidului, avem tineri în PSD, care nu împărtășesc modul populist și fariseic de a face politică și care nu acceptă lozinca ”ești prea deștept ca să fii în gașca noastră”.

Vă invităm să urmăriți imagini de la Sibiu:

Fotocredit: www.turnulsfatului.ro

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It