Published On: mar, dec. 18th, 2018

Inspector Sănătate și Securitate în Muncă – deschidere curs în luna Ianuarie

Inspector Sănătate și Securitate în Muncă

O nouă sesiune a cursului de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/), va avea deschiderea în luna ianuarie 2018, curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni utile necesare a fi reţinute din legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã. Locurile pentru acest curs sunt limitate, încã vã mai puteţi înscrie la urmãtoarea sesiune de curs.

curs ssm

Cursul este necesar şi util tuturor lucrãtorilor ce activeazã în domeniul protecţiei muncii, conducãtorii locurilor de muncã cu atribuţii în acest sens, unitãţilor economice şi instituţiilor publice, care au obligaţia organizãrii unui department special în domeniul SSM (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/). De ce este necesar acest curs ? Rãspunsul este simplu, pentru a evita atât amenzile foarte mari ce se pot aplica în domeniu dar mai ales problemele ce le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncã.

Absolvind cursul de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (80 ore) (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/) organizat de Profesional New Consult, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii dar şi şanse sporite la ocuparea unui post de muncã.

Inspector Sănătate și Securitate în Muncă

Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/) vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult din Târgovişte la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0753.336.611, 0784.333.777, 0720.420.330 .

email la adresa : targoviste@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din str. Libertăţii, nr.2, clădirea Mondial, etaj 1, Târgovişte.

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate);

            Curs Responsabil de Mediu (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu); 

            Curs Formator (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator); 

            Curs expert achizitii publice (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice) 

 Curs operator introducere si validare date (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date) 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It