: marți 20 decembrie 2016

Înțelesuri mai profunde ale Crăciunului-Povestea nașterii lui Isus este povestea fiecărui om

OFICIAL MEDIA

Dragilor, dorim ca și în acest an să vă aducem din nou înțelesurile mai profunde ale Crăciunului, cele în care nu doar sărbătoriți oameni și evenimente de acum 2000 de ani, ci experiența voastră personală.

Povestea nașterii lui Isus/Jeshua care a devenit Christul, este povestea fiecărui om. Isus era deja un maestru ascensionat atunci când s-a născut într-una dintre multele sale încarnări pământești acum 2000 de ani. Intenția sa a fost să aducă Adevăr și Lumină într-o lume prinsă în densitate și iluzie.

În acel timp foarte puțini au fost capabili să înțeleagă profunzimea învățăturilor sale. Masele nu erau încă suficient de evoluate spiritual pentru a înțelege pe deplin adevărurile pe care el le preda și astfel au atașat acele adevăruri lui personal făcând din el un ”dumnezeu”. Modul de gândire ne-evoluat trei dimensional al separării a interpretat cuvintele ”EU SUNT” ca referindu-se doar la mesager.

Astfel a început venerarea omului în timp ce mesajul s-a pierdut. Alegând să ignore EU SUNT ca fiind adevărul despre fiecare om, majoritatea oamenilor a continuat pur și simplu să trăiască într-o stare de ne-trezire. Această învățătură falsă mai persistă încă și astăzi în multe biserici care sub masca spiritualității continuă să venereze mesagerul și pierde mesajul.

Aceasta este povestea multor maeștri iluminați care de-a lungul generațiilor au ales să se întrupeze în scopul de a ajuta omenirea să evolueze și care au fost apoi fie respinși fie venerați ca și zei. Adevărul întotdeauna a amenințat și va amenința sistemele de credință personale, ducând la frică și la acțiuni violente îndreptate împotriva mesagerului în încercarea de a păstra status quo-ul chiar dacă acesta este dureros și duce la suprimarea vieții.

Lumea este martora acestui fapt chiar acum. Pe măsură ce energiile mai înalt dimensionale se revarsă pe Pământ și conștiința lumii începe să se deschidă, iluziile create și menținute de credințele dualității și separării vor începe să se prăbușească, aducându-i pe cei care au profitat de ele într-o înverșunare de a le menține în vigoare.

Fiecare individ experimentează un Crăciun personal la un moment dat în călătoria sa evolutivă – dacă nu în această viață, atunci în alta. Divinitatea fiind adevărata natură a omului, într-un anumit punct al pregătirii spirituale, ea va da buzna în conștientizarea sa permițându-i Christului personal să se nască.

Lumea este un Univers spiritual interpretat și experimentat în funcție de gradul de conștientizare al fiecărui individ. Un individ care interpretează lumea printr-o minte puternic condiționată de credințele de bine/rău și separare, va acționa și experimenta lumea foarte diferit față de o persoană care a atins conștiința Unimii.

Familiara poveste a Crăciunului așa cum voi o cunoașteți este accepțiunea materială a unei activități spirituale. Asta nu înseamnă că evenimentul nu a avut loc, ci înseamnă că la fel ca toate lucrurile, există straturi mai profunde de explorat. Noi vă oferim substratul mistic.

Ieslea, aparent goală și primitivă, reprezintă starea de conștiință necesară pentru ca nașterea unei conștiințe Christice să poată avea loc – o conștiință care nu mai este încărcată cu credințe și concepte trei dimensionale.

Nu a fost/este loc la han. Hanul fiind o locație (stare de conștiință) este considerat a fi mult mai potrivit după standardele umane. Christul se poate naște doar într-o conștiință liberă de credințe false care dau putere creațiilor dualității și separării pentru că acolo, ”hanul” este deja plin.

Mama fecioară simbolizează starea de conștiință creatoare purificată capabilă să aducă în ființare conștiința Christică. (Divinul Feminin) Iosif este iubitoarea dar puternica parte care supraveghează a fiecărui sine (Divinul Masculin) care protejează mama și nou născuta conștiință Christică de interferențele exterioare. Împreună ele reprezintă energiile feminine și masculine într-o perfectă unitate.

Înțelepții sunt Ființe de Lumină ascensionate care au recunoscut și călătorit pentru a onora conștiința Christică aducând daruri și oferind omagii. Înțelepții și păstorii umili reprezintă conștientizarea spirituală prezentă în toate părțile lumii și în toate nivelele societății. Conștiința Christică nu este niciodată limitată la o anumită rasă, naționalitate sau sex.

O conștiință Christică nou născută este fragilă și are nevoie de timp ca să se fortifice și maturizeze. ”Pruncul” trebuie ținut aproape, protejat și ascuns în siguranță până când vine momentul în care se poate manifesta pe deplin și să fie trăit. O conștiință Christică pe deplin dezvoltată nu are nici o frică pentru că ea se cunoaște pe sine și, prin urmare, trăiește fiecare moment în iubirea necondiționată a lui UNU.

Povestea Crăciunului este povestea voastră, dragilor, cea pe care voi o trăiți acum în timp ce călătoriți de la o conștiință trei dimensională pentru a trăi mișcându-vă și având ființa voastră în adevărul a cine și ce sunteți voi. La un moment dat voi veți avea Crăciunul vostru personal.

În lumea trei dimensională Crăciunul se bazează pe concepte care diferă în funcție de fiecare persoană, societate, tradiție, credințe religioase și stare de conștiință. Fiecare rezonează și interpretează lumea prin nivelul său personal de conștientizare. Să nu fiți surprinși dacă nu mai rezonați cu activitățile de sărbători în același fel.

Familiara reclamă excesivă, muzica și promoțiile emoționale le puteți simți acum discordante, deși în trecut v-ați bucurat de tot acest entuziasm. Acest lucru se datorează faptului că rezonanța voastră nu mai este în aliniere cu aceste manifestări. S-ar putea să credeți că ați pierdut spiritul Crăciunului, dar mai degrabă este vorba de faptul că pur și simplu ați depășit spiritual multe dintre aspectele materiale ale perioadei Crăciunului.

Sărbătoriți această perioadă la alegere, nu din obligație. Bucuria este dreptul vostru înnăscut și privilegiul vostru ca și ființe spirituale. Petrecerile, serviciile bisericești, oferirea reciprocă de cadouri, muzica sau timpul petrecut cu familia și prietenii care mai văd Crăciunul în vechile sale forme, sunt toate ocazii pentru a exprima iubirea necondiționată. Cel mai mare dar pe care îl puteți face cuiva în acest moment de sărbătoare este recunoașterea adevăratei sale identități.

Darul recunoașterii Divine este oferit în mod conștient până când acesta devine starea de conștiință atinsă a cuiva după care ea curge fără nici o conștientizare conștientă deoarece a fost pe deplin integrată în timp ce individul merge unde merge, curge prin fiecare cuvânt și afectează pe oricine este receptiv la acea energie.

Pentru mulți, oferirea unui cadou vine încă din vină și obligație. Comercianții exploatează și prosperă din această conștientizare și își promovează vânzările folosindu-se de publicitatea emoțională în efortul de a-i convinge pe potențialii cumpărători că nu sunt suficient de iubitori dacă nu cumpără, cumpără, cumpără.

Dacă descoperiți că vă confruntați cu acest tip de presiune, opriți-vă și examinați-vă sistemul de credințe – ”Ce cred că mă face să mă simt în felul ăsta?”. Nu se va prăbuși cerul dacă nu veți face cadouri din obișnuință celor cu care nu mai aveți nimic în comun sau care nu mai fac parte din experiența voastră.

Lăsați ca fiecare cadou material pe care îl oferiți de aceste sărbători să poarte o conștientizare a energiei spirituale – daruri ale spiritului în formă materială.

Vă dorim tuturor un Crăciun adevărat.

Traducere Monica Poka

sursa

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Primar PSD: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Primar PSD: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – Cafeneaua Prevenirii la Moreni

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – Cafeneaua Prevenirii la Moreni

Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

Bomba zilei: Iordache – ordonanța 13, Iordache – pensii speciale

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Bomba zilei: Iordache – ordonanța 13, Iordache – pensii speciale

Opulența politicienilor. Călin Popescu Tăriceanu trăiește ca în Beverly Hills aici unde oamenii mor de foame

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Opulența politicienilor. Călin Popescu Tăriceanu trăiește ca în Beverly Hills aici unde oamenii mor de foame

Jandarmii vor asigura ordinea publica la protestul PSD din Targoviste

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Jandarmii vor asigura ordinea publica la protestul PSD din Targoviste

Prognoza METEO 25-26 februarie. Cod galben de vant

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO 25-26 februarie. Cod galben de vant

Horoscop 25 februarie 2017. Fecioarele vor incheia anumite relatii

februarie 25, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 25 februarie 2017. Fecioarele vor incheia anumite relatii

Atașatul economic și comercial al Ambasadei Belgiei la Timişoara

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Atașatul economic și comercial al Ambasadei Belgiei la Timişoara

FURT de energie electrica in Targoviste

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru FURT de energie electrica in Targoviste

Adrian Tutuianu, miting PSD la Targoviste: ”sunt așteptate aproximativ 10.000 de persoane”

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Adrian Tutuianu, miting PSD la Targoviste: ”sunt așteptate aproximativ 10.000 de persoane”

Îşi dă demisia sau nu preşedintele CJA Dâmboviţa după scandalul arbitrilor „deghizaţi”?

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Îşi dă demisia sau nu preşedintele CJA Dâmboviţa după scandalul arbitrilor „deghizaţi”?

Atacanţii Chindiei, interesanţi pentru cluburi importante. Un impresar a vrut să le găsească echipe în Rusia

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Atacanţii Chindiei, interesanţi pentru cluburi importante. Un impresar a vrut să le găsească echipe în Rusia

”Vestitorii primaverii” vin la Muzeul de Istorie din Targoviste

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru ”Vestitorii primaverii” vin la Muzeul de Istorie din Targoviste

Constantinescu: ”M-au învins serviciile!” – Băsescu: ”Trei ai mei au arestat alți trei ai mei!”

februarie 24, 2017, Comentariile sunt închise pentru Constantinescu: ”M-au învins serviciile!” – Băsescu: ”Trei ai mei au arestat alți trei ai mei!”

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache