Published On: mar, oct. 20th, 2015

Internaţional Dance Festival la Timişoara

Timişoara din nou în paşi de dans, timp de două zile cu evenimente deosebite precum competiţiile de Tango argentinian, dans contemporan, dans de societate, dansuri caraibiene sau dansuri sportive
Asa cum ne-am obişnuit de anul trecut, Timişoara Open Championship, a venit cu ceva aparte pentru lumea dansului sportiv. Şi de aceasta dată, în rândul arbitrilor au fost prezenţi foşti campioni/finalişti de campionate europene/mondiale/10 dansuri/show. Aşadar, am fost din nou onoraţi de prezenţa unui număr aşa de mare de personalităţi ale dansului sportiv mondial la evenimentul nostru..
Editia a IV-a a Concursului Internaţional Timişoara Open Championship, s-a desfăşurat în perioada 17-18 octombrie 2015, şi a reuşit să depăşească recordul de participanţi şi anul acesta. Peste 500 de perechi s-au înscris într-o competiţie al cărui nivel a fost cât se poate de ridicat, cu 13 membrii ai juriului din străinătate şi un total de 40 de oficiali special veniţi la Timişoara pentru a juriza competiţia noastră.
Prima zi a competitiei a fost dedicată Cupei Baroc aflată la editia a IX-a, a concursurilor de Standard WDSF, podiumul adunând perechi din Ialia, Ungaria, Cehia, Rusia, Slovacia şi România. Ne mândrim cu performantele perechilor clubului nostru, toate finaliste în categoriile lor de vârste. Ne mândrim mai ales cu perechea formata din Rovana Lucaciu şi Paul rednic care sâmbătă, chiar de ziua Roxanei, au câştigat locul I la categoria Youth Standard.
Ziua a doua e dedicată competiţiilor de Latino WDSF, iar concurenţii au început deja de la ora 10:00, pentru că finala a fost programată pentru ora 19:00 şi a putut fi urmărită în direct pe TVR Timişoara şi pe TVR3.
Stejărel Ionescu

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It