Published On: sâm, apr. 16th, 2016

Investiție nouă la UVT

 Rampă de lansare pentru studenții de la Muzică, de la Universitatea de Vest Timişoara, unde impresarii vor avea  acces direct la acapararea tinerele talente

 

Universitatea de Vest din Timișoara, prin implicarea financiară a Clubului Lions Tymes 1266, a amenajat un spațiu dedicat spectacolelor muzicale în cadrul Facultății de Muzică și Teatru. Mai exact, s-a investit, din donațiile membrilor Clubului, aproximativ 15.000 de euro în amenajarea Sălii Concertino, care acum funcționează ca o mini sală de concerte.

 

Pentru studenții Facultății, beneficiarii direcți, sala reprezintă un loc de exercițiu și le oferă posibilitatea de a se remarca în cercurile din zona culturală, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea: „Este o mini sală de concerte, un pas intermediar pe care studenții noștri îl pot face înainte de a urca pe marile scene. Mai mult, dorim ca acest spațiu să fie și un loc în care impresarii interesați a promova tinere talente să aibă ocazia de a-i cunoaște pe studenți într-un mediu cât mai profesionist. Astfel, ei pot intra mai ușor pe piața muncii, în rândul artiștilor de renume.”

 

Primul spectacol/exercițiu al studenților a avut loc chiar la inaugurarea sălii, cei de la Instrumente și Canto punând în scenă un concert de 45 de minute pentru audiența prezentă ieri seară la eveniment.

 

Stejarel Ionescu

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It