Published On: vin, iun. 6th, 2014
Fără categorie | By Cristi Iordache

INVESTITII NOI LA DSV DAMBOVITA

Direcția Sanitar-Veterinară Dâmbovița își va extinde propriul laborator cu o nouă aripă de cercetare, în maxim două săptămâni. Acest lucru este posibil întrucât DSV are la momentul actual 89 de metode acreditate din punct de vedere sanitar-veterinar pe diagnostic.  Prin extinderea laboratorului de cercetare vor fi aduse încă două noi metode de analiză. Noua aripă de cercetare este un punct important în dezvoltarea activității DSV, în ceea ce înseamnă sănătatea alimentelor de origine animală și implicit a consumatorilor.
 Reprezentanții DSV sunt convinși că după inaugurarea acestui nou spațiu, mai multe Directii Sanitar-Veterinare din țară vor apela la Direcția dâmbovițeană, mai ales că și până acum au fost solicitate serviciile și aparatura deținute în județul nostru, pentru diferite analize de specialitate.
Sandu Tolea a mai declarat ca unele probe  vor putea fi analizate în mod gratuit fiind subventionate din bugetul statului, însă anumite probe se vor realiza contracost. Bugetul pentru noua investiție se ridică la aproximativ 400 mii de euro.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos