comments

" /> Isi striga nemultumirile in strada | Oficial Media
Published On: mar, Sep 23rd, 2014

Isi striga nemultumirile in strada

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  

Toamna se numara bobocii si… protestele! Cartel Alfa, filiala Dambovita anunta actiuni revendicative in urmatoarea perioada, din cauza deciziei ANAF de a impozita ajutoarele sociale oferite de sindicate. Astfel, membrii Cartelului vor picheta sediul ANAF Dambovita, timp de 5 zile, in perioada 22-26  septembrie.

    alfa 3

Federatia Sindicala Cartel Alfa, filiala Dambovita, desfasoara actiuni de protest, ca urmare a deciziei Administratiei Nationale a Finantelor Publice Dambovita, de a impozita cu 16% ajutoarele sociale acordate de sindicate. Aceasta decizie, luata in judetul Dambovita, este in premiera nationala. Nicaieri in tara nu s-a mai intalnit o astfel de situatie.

alfa

Nicolae Dragodanescu – Vicepresedinte Cartel Alfa, filiala Dambovita, a declarat: “Nu vom da niciun ban FISC-ului, chiar daca va trebui sa dormim pe treptele institutiei!”

Pana acum, masura dispusa de FISC a desfiintat doua sindicate la nivelul judetului Dambovita, insa Cartelul Alfa, ce are aproximativ 10 500 membrii la nivelul judetului nu se lasa!

alfa 4

Asociatia sindicala a obtinut aviz favorabil de la Primaria Municipiului Targoviste, pentru desfasurarea acestor actiuni de protest. Cate 100 de membri ai sindicatului isi vor spune nemultumirile in fiecare zi, in perioada 22-26 septembrie in fata institutiei FISC-ului, considerand decizia de impozitare a ajutoarelor sociale nelegala, din mai multe motive:

Nu exista Norme Juridice care sa prevada impozitarea ajutoarelor sociale;

Nu exista Norme Juridice care sa ingradeasca sau sa conditioneze acordarea unui ajutor social;

Niciodata nu au fost impozitate ajutoarele acordate de sindicate.

In prima zi de protest, la Targoviste a fost prezent, alaturi de sindicalisti, presedintele Confederatiei Nationale Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

alfa 2

Desi a plouat in cea de-a doua zi de protest, membrii sindicatului Cartel Alfa nu s-au lasat invinsi de vremea capricioasa si au continuat actiunile de protest, chiar si printre picaturile de ploaie, care anunta instalarea anotimpului de toamna.

alfa 5

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

Deputat Carmen Holban

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Etichete

Pin It