Published On: sâm, iun. 21st, 2014

Iulian Vladu: proiectele incepute vor merge mai departe


Nr. 36/20.06.2014
Comunicat de presă

Viceprimarul PDL Ciprian Prisăcaru a preluat atribuţiile de primar al municipiului Târgovişte, în urma unei şedinţe de îndată a Consiliului Local Municipal. Decizia este în concordanţă cu voinţa electoratului târgoviştean, care la alegerile locale din 2012 a acordat Partidului Democrat Liberal cel mai mare număr de mandate în consiliul local.
PDL îşi asumă, astfel, în continuare, proiectele de modernizare a municipiului reşedinţă de judeţ, precum şi rezolvarea problemelor cu care se confruntă târgoviştenii.
„Este o dovadă de responsabilitate politică faptul că nu s-a prelungit criza de la Târgovişte. Avem nevoie de o administraţie care să aibă stabilitate, continuitate şi linişte, pentru că drumul către modernizarea Târgoviştei este abia la jumătate, iar proiectele începute trebuie să meargă mai departe. Viceprimarul Ciprian Prisăcaru a fost nu numai alegerea firească a colegilor săi, dar şi soluţia de care are nevoie Târgoviştea, pentru că are experienţa şi energia necesare să asigure un mandat interimar conform aşteptărilor funcţiei”, a precizat preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu.

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It