06/07/2020

Klaus Iohannis vine la Târgoviște

Președintele Klaus Iohannis va veni joi, 31 octombrie 2019, la Casa Sindicatelor din Târgoviște, pentru a se întâlni cu susținătorii, dar și cu liberalii dâmbovițeni. Evenimentul va începe la ora 17:00 iar la ora 18.00 se va încheia. Cei care doresc să vină la manifestul de susținere al președintelui, din motive de securitate sunt rugați să se înscrie pe liste, la sediul PNL Dâmbovița. 

Înainte de vizita de la Târgoviște, Klaus Iohannis se va opri în Parcul Central din Găești pentru a sta de vorbă cu locuitorii din această zonă.

”Vor veni liberali din tot judeţul Dâmboviţa. Cetăţenii care își doresc să participe trebuie să se înscrie mai întâi, datorită condiţiilor de siguranţă impuse de SPP, la sediul PNL Dâmboviţa, pentru a fi luaţi în evidenţă de serviciul de pază. Înaintea vizitei de la Târgovişte, preşedintele României va face o scurtă vizită şi la Găeşti unde se va întâlni cu cetăţenii în Parcul din Centrul Găeştiului.

Ce este interesant, și în acelați timp un motiv de mândrie, este faptul că preşedintele a venit până acum doar la întâlniri regionale, în timpul campaniei, Târgoviştea reprezentând singurul oraş unde vine special să se întâlnească cu târgoviştenii şi dâmboviţenii, fără a fi o întâlnire regională. Ne face o mare onoare, ii multumim pe această cale și probabil efortul pe care noi îl depunem de foarte mult timp este incununat de succes.”, a declarat  Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, în conferinta de presă de la sediul organizației.

Mai multe detalii in video:


 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share