Published On: vin, iun. 22nd, 2018

Lectura solstiţiului de vară

Aseară amfiteatrul pieţei Sf. Gheorghe a fost gazda unui nou concept organizat de către Biblioteca Judeţeană “Sorin Titel” cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, din partea căruia a fost prezentă preşedinta cu cultura, Ropmaniţa Jumanca.

Cu toate că au fost invitate şi alte personalităţi din viaţa public, precum primarul municipiului, Nicolae Robu  sau şeful ITM Timiş Pavel Kasai, care nu s-au sinchisit să vină, dar şi alte personae, evenimentul totuşi a avut loc.

În incinta amfiteatrului pieţei au fost aşezate opt mele cu lumânări  şi pahare de vin, unde perechile ce au participat au citit poezii de dragoste din poeţii preferaţi, după care au închinat cu  un pahar de vin.

Evenimentul a fost deschis de către prefecta judeţului Timiş, Eva Andraş, şi fetiţa acesteia, şi a fost încheiat de către consiliera judeţeană Romaniţa Jumanca.

“Este vorba de un nou concept de lectură, consacrată solsiţiului de vară, ce are loc în amfiteatrul pieţei Sf. Gheorghe, în care aducem în central atenţiei publice, cupluri din viaţa activă a Timişoarei, evenimentul fiind consacrat poeziei de dragoste. “ a spus directorul Bibliotecii Judeţene “Sorin Titel”, Timişoara, Tudor Creţu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos