Published On: mar, mart. 6th, 2018

Lucrări de reparații și întreținere la Centura orașului Târgoviște

Avand in vedere deteriorarea partii carosabile aferente drumului de centura al municipiului Targoviste, cauzata atat de lucrarile ample care se executa la canalizare, cat si de anotimpul rece si de interventia pentru deszapazire, primarul municipiului Târgoviște a cerut constructorului sa intervina de urgenta.

”Astfel, astazi au inceput lucrarile de frezare urmand ca, pana la sfarsitul saptamanii, in contextul unor temperaturi prielnice, sa se asfalteze toate zonele cu probleme, inclusiv cele de pe podurile si pasajele rutiere.
Concomitent, vor incepe lucrarile de reparatii si intretinere si in alte parti ale orasului.
Revenind la centura, exista si varianta inchiderii traficului rutier pe anumite portiuni pe perioada lucrarilor, insa am evitat sa propun aceasta masura, tinand cont de faptul ca posibilele artere alternative s-ar fi aglomerat excesiv.
Incepand de luna viitoare, vor avea prioritate lucrarile de refacere a infrastructurii stradale astfel incat, in cel mult 4 luni, mare parte din centura sa fie asfaltata, inclusiv la nivel de strat de uzura.
Pana atunci, trebuie sa avem in vedere faptul ca zona respectiva este un santier in lucru si sa circulam cu prudenta.
Vreau sa ii asigur pe toti targovistenii ca facem tot ceea ce putem pentru a finaliza acest proiect cat mai repede cu putinta si in conditii optime de calitate.” ( Daniel Cristian Stan)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It