lun. ian. 27th, 2020

Ludovic Orban: PSD încearcă prin toate mijloacele să-i împiedice pe români să vină la vot și să voteze DA la referendum

Ludovic Orban, președintele PNL a fost prezent astăzi la Târgoviște. În cadrul unei conferințe de presă, liderul liberalilor a declarat că este fundamental ca românii să iasă la vot și că stă doar în mâna lor să ofere o direcție sănătoasă pentru dezvoltarea societății. 

”Un vot DA la referendum, reprezintă un vot limpede, clar, în favoarea unei atitudini pro-europene și mai ales în favoarea unei respectări de către România a tuturor regulilor, valorilor și principiilor care guvernează UE și la care am aderat.” a spus Ludovic Orban.

”PSD încearcă prin toate mijloacele să-i împiedice pe români să vină la vot și să voteze DA la referendum.
Atât Tăriceanu cât și Fifor, președintele Consiliului Național al PSD cât și Șerban Nicolae și alți lideri, îndeamnă românii să nu voteze la referendum. Au încercat să introducă în ordonanța de urgență, prevederi care să împiedice românii să își exercite drepturi de vot la referenum. Au încercat să mărească numărul de cetățeni aflați pe listele electorale permanente pentru atingerea pragului la referendum. Sigur că nu au reușit până acum.

Atragem atenția românilor că este fundamental să vină la vot. Atât pentru alegerile europarlamentare cât și la referendum. Acest referendum este vital pentru o evoluție sănătoasă a societății românești, pentru că dă posibilitatea românilor să interzică prin votul lor masiv, amnistia și grațierea și să transmită celor care guvernează, că dacă fură vor fi pedepsiți.

Românii nu trebuie să se lase păcăliți de infractorii din jurul lui Dragnea, cu mesajele perverse pe care le transmit. Românii au puterea în mâna lor, dacă își doresc o societate sănătoasă, condusă de oameni care respectă legea.

Dacă referendumul nu adună voturile necesare, există un risc major, ca oricine face politică în România, să înțeleagă faptul că e voie la furat în România. Toți românii consideră corupția o amenințare la adresa bunei funcționări a societății și suțin clar interzicerea grațierii și amnistierii faptelor de corupție. Hoții nu vor scăpa, oricine a furat din avutul public, va fi pedepsit.

Nu întămplător, președintele a convocat acest referendum, odată cu alegerile pentru europarlamentare. Conflictul dintre PSD- ALDE și Uniunea Europeană, are o singură motivație, PSD și ALDE, Dragnea și Tăriceanu, nu urmăresc decât un singur lucru, să pună mâna pe justiție, ca să scape de pedeapsă. Ori partenerii nostri din UE nu acceptă așa ceva. Actuala guvernare riscă să pună România într-un pericol major de a suporta sancțiuni din partea Uniunii Europene, datorită comportamentului total antieuropean și antidemocratic al liderilor coaliției majoritare. Nu vrem ca românii să sufere de pe urma prostiilor făcute de PSD și Dragnea.

Un vot DA la referendum, reprezintă un vot limpede, clar, în favoarea unei atitudini pro-europene și mai ales în favoarea unei respectări de către România a tuturor regulilor, valorilor și principiilor care guvernează UE și la care am aderat.” a explicat Ludovic Orban în conferința de presă.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments