" /> LUNA NOUĂ în Fecioară, 20 septembrie: Călătorie spre vindecare | Oficial Media
Published On: lun, sept. 18th, 2017

LUNA NOUĂ în Fecioară, 20 septembrie: Călătorie spre vindecare

Luna Nouă din 19 – 20 septembrie se încadrează în semnul pământesc al Fecioarei și ne va călăuzi printr-o călătorie de vindecare.

Dacă ați avut o durere fizică sau o rană emoțională de suprafață în ultimele luni, Luna Nouă în Fecioară vă va inspira ca să luați măsuri pentru a vă aduce corpul înapoi la echilibru.

Energia Fecioarei se referă la vindecarea și îngrijirea minții, a trupului și a sufletului. Mintea este poarta dintre corp și suflet, motiv pentru care reglarea din minte și trecerea prin gânduri conștiente și inconștiente este foarte importantă în orice călătorie de vindecare.

Sub influența Lunii Noi din Septembrie, toți suntem chemați să acordăm atenție cu adevărat condiției minții noastre, astfel încât să putem vindeca și să ne putem vindeca.

Cu toții avem o stare de putere pe care o putem schimba atunci când am învățat să ne ocupăm de noi înșine și să ne adresăm oricăror gânduri dăunătoare sau toxice, iar această Lună Nouă va fi ghidul nostru.

Luna Nouă în Fecioară va aduce energie vindecătoare în toate colțurile vieții noastre, astfel încât să putem remedia orice răni care ar putea apărea.

Va trebui să urmăm călătoria pentru a înțelege cu adevărat gândurile, sentimentele și ceea ce corpul nostru încearcă să ne comunice. Vom avea nevoie să ne conectăm și să ne confruntăm cu adevărul.

Poate vă ia un moment pentru a vă liniști și a vă pune mâna peste centrul inimii. Întrebați-vă: De ce am nevoie? Care este cel mai plăcut lucru pe care îl pot face pentru mine chiar acum?

Luna Nouă în Fecioară cere într-adevăr să ne punem pe primul loc și să facem o prioritate din vindecarea noastră. De asemenea, este timpul potrivit pentru a programa o verificare generală sau pentru a face ceva pentru sănătatea și bunăstarea voastră.

Există o energie mai aspră care se poate ivi și în timpul acestei Luni Noi, care vă poate face să vă tratați pe voi înșivă sau pe alții în mod critic sau judecător. Este important ca, indiferent de rănile care vă apar, să vă tratați cu bunătate iubitoare.

LUNA NOUĂ în Fecioară- Încercați să nu fiți critici față de voi

Nu fiți duri cu voi. Cei mai puternici pași pe care-i puteți face într-o călătorie de vindecare este să învățați să vă iubiți pe voi înșivă și viața voastră, indiferent de circumstanțe.

Găsirea bucuriei și a învăța de a râde și a zâmbi sunt și vindecători puternici care adesea sunt uitați. Sub influența acestei Luni Noi, nu uitați să vă faceți timp pentru a face lucrurile pe care le iubiți și pentru a vă sărbători viața și corpul.

Încercați să nu fiți critici față de voi sau să vă cereți să luați măsuri dure când vine vorba de sănătatea voastră. Mișcați-vă ușor și acționați atunci când simțiți că vă aliniați cu inima și cu sufletul.

O parte din motivul pentru care corpurile noastre sunt atât de neechilibrate se datorează stresului și așteptărilor pe care trebuie să le arătăm într-un anumit mod sau într-un mod sigur. Sub cerul întunecat al nopții al Lunii Noi din Fecioară, încercați în schimb să vă acceptați exact așa cum sunteți și să vă îngrijiți corpul pentru sănătate, nu să fiți exigenți sau critici.

Tratați-vă cu bucurie și bunătate și corpul vostru va răspunde la rândul său. Același principiu se aplică tuturor rănilor emoționale ce au nevoie să fie tratate.

Luna Nouă din septembrie este momentul perfect pentru a vă exprima, a vorbi prin sentimentele voastre și pentru a elibera orice emoții blocate. În timp ce aceasta este întotdeauna o idee bună atunci când vine vorba de vindecare, energia Fecioarei va sprijini într-adevăr eforturile voastre.

Pentru a îmbrățișa energia Lunii Noi din Fecioară,oferiți-vă ceva timp pentru a fi cu voi înșivă și pentru a reflecta asupra locului în care vă aflați.

Anul acesta a adus schimbări și începuturi noi pentru mulți și acum este timpul să mergem în interior și să ascultăm înțelepciunea propriei noastre minți, propriului trup și suflet.

Tanaaz- http://foreverconscious.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos