LUNA NOUA IN RAC – 16 IULIE 2015, ORA 04:25, ORA ROMANIEI –“ REINVENTEAZA-TE! ”

Uite-de-ce-nu-dormi-bine-când-este-lună-plină-770x470Pablo Neruda -Poem
“Moare cate putin cine se transforma in sclavul
obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii;
cine nu-si schimba existenta;
cine nu risca sa construiasca ceva nou;
cine nu vorbeste cu oamenii pe care nu-i cunoaste.
………………………………………………….
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plangi de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in
fiecare zi…”

Fiecare faza de Luna Noua are loc intr-un semn zodiacal iar mesajul ei este in deplin acord cu semnul respectiv, tot faza de luna noua este asociata cu noi inceputuri sau cu o noua abordare a unei probleme, a unui domeniu specific vietii noastre.
Aceasta Luna Noua in Rac are loc cu Soarele si Luna in fuziune pe gradul 23:14 Rac si energizeaza casa I in harta acestui moment astral.Intalnirea Soarelui cu Luna in Rac poate fi privita ca o conferinta astrala in care cele doua energii( ingerii solari si ingerii lunari) pun bazele unui nou inceput in acord cu destinul fiecaruia. Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Racului in harta natala a fiecaruia. Luna Noua este un moment in care obiectivele personale trebuie sa fie in accord deplin cu acest semn al Racului, un semn feminin, apos, cardinal, fecund si instabil ce impinge totul spre casa, familie, gandurind “ intoarce-te acasa “.  Racul ne transforma in visatori, contemplativi si conservatori prin excelenta, ne agata de trecut si de tot ceea ce este bine ascuns aici. Cea mai mare calitate indusa de acest semn este  tenacitatea in  urmarirea planurilor propuse. Asa cum Racul se agata cu indarjire de stanca, asa si noi putem fi destul de incapatanati in apararea convingerilor personale.
Acuma, verbul “a simti “ este conjugat in casa I, o casa naturala a lui Marte ce indica impulsuri brutale, curaj, spirit de actiune, vointa ferma, precipitare. In casa I, noile inceputuri sunt centrate pe fiecare dintre noi, pe ceea ce vrem astfel incat sa ne punem in lumina sinele nostru destinat. Prima casa este asemenea unui vas care contine potentialul nostru, ceea ce putem deveni, ceea ce putem da din noi, comportamentul nostru si abordarea vietii. Misiunea acestei lunatii in rac in casa I este cautarea eroica a identitatii prin actiune, sensibilitate, familie, protectie, acuma, cele doua verbe “a simti” si ‘a fi “ combina ecourile trecutului si ale viitorului.
Nesiguranta ne poate face duri si critici, “ in cautarea timpului pierdut “ ne tine agatati de trecut, reamintirea pare sa fie un mod de viata acuma . Dar  aceasta luna noua ( noi inceputuri ) ne spune clar ca trebuie sa invatam sa dam drumul tuturor lucrurilor care nu ne hranesc(racul) corespunzator sinele nostru.
Racul este un semn indragostit de un refugiu sigur dar aceasta Luna Noua in Rac in casa I ne spune ca siguranta are nevoie de noi stimulente, de actiune, de viata. “Reinveteaza-te “ne spune aceasta lunatie, eu iti construiesc aripi noi pentru emotiile, sensibilitatile tale.
“A simti  “ este verbul magic al acestei lunatii, conjugati-l atat pentru voi cat si pentru ceilalti dar cu multa actiune. Racul vrea sa construiasca o casa, o familie, are nevoie de constructii adevarate pentru familia lui iar aceasta lunatie da tonul unui nou inceput in aceste directii.

Mai multe pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share