" /> LUNA NOUĂ in Rac, 24 iunie- Nunta cosmica si noi inceputuri | Oficial Media
Published On: mar, iun. 20th, 2017

LUNA NOUĂ in Rac, 24 iunie- Nunta cosmica si noi inceputuri

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, dar in functie de ce s-a intamplat in trecut, noile inceputuri vor fi axate pe rezolvarea afacerilor neterminate oricare ar fie ele, este experienta castigata anterior utilizata in realizarea unor schimbari in viata noastra. Indiferent de ce a fost in ciclul lunar anterior, fie problemele vietii au creat dezorientari, fie au adus un castig , inceputurile unui ciclu lunar sunt cel mai adesea putin neclare exact ca si imaginea Lunii Noi.

In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate.

O nunta cosmica este intr-un fel aparte de o nunta pamanteasca unde mirii primesc daruri, acuma mariajul astral are loc pe gradul 2:47 Rac, lumina ( Soarele in Rac ) se uneste cu intunericul ( Luna in Rac) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 24 din orice semn zodiacal. Nunta cosmica este nasita de Mercur in Rac, postasul astral iar Zeita Hecate ( asteroidul 100), ca si detinator de taine, aduce totul in lumina.

Fundalul acestui moment astral important este destul de tensionat, Marte in Rac pe gradul 13 de mana cu asteroidul 1866 Sisif in Rac ( munca in zadar, sarcina costisitoare, cade bolovanul, viclenii) se lupta cu Jupiter pe gradul 14 Balanta ( relatii corecte) si cu Pluto in Capricorn ( transformare majora), de fapt se formeaza un careu in T cardinal, o rupere de nori la aceasta nunta astrala.

Saturn retrograd pe gradul 24 Sagetator ( inca analizeaza trecutul, corectitudinea, legile, pe multi ii coboara din tronurile, posturile nemeritate, credinta, relatia cu strainii) sta fata in fata cu Ceres pe gradul 23 Gemeni aratand pierderi dureroase, abandonuri legate de cariera, munca.

Dar sa inceapa nunta cosmica iar noi, nuntasii pamanteni, trebuie sa incercam sa “dansam” in ritmurile alese de zei, a merge impotriva marelui puls al creatiei inseamna a gresi si a repeta la nesfarsit lectiile pana cand vom invata sa reflectam la actiunile noastre.

Urmeaza o perioada de 28 de zile schimbatoare, cu suisuri, coborasuri, putem rezista la aceste oscilatii folosindu-ne de imensa intuitie de care vom dispune, deci va indemn sa fiti atenti la toate aceste ghidari instinctuale si cu siguranta va fi bine. Conjunctia Lunii Noi in Rac cu ascendentul accentueaza si mai mult sensibilitatea noastra.

Este o perioada in care vom fi schimbatori, capriciosi, foarte impresionabili. Acuma, verbul “a simti “ este conjugat in casa I, o casa naturala a lui Marte ce indica impulsuri brutale, curaj, spirit de actiune, vointa ferma, precipitare, emotiile pot impresiona dar si destabiliza. In casa I, noile inceputuri sunt destul de egoiste, sunt centrate pe fiecare dintre noi, pe ceea ce vrem astfel incat sa ne punem in lumina sinele nostru destinat. Prima casa este asemenea unui vas care contine potentialul nostru, ceea ce putem deveni, ceea ce putem da din noi, comportamentul nostru si abordarea vietii. Misiunea acestei lunatii in Rac in casa I este cautarea eroica a identitatii prin actiune, sensibilitate, familie, protectie, neam, tara, acuma, cele doua verbe “a simti” si ‘a fi “ combina ecourile trecutului si ale viitorului.

Adriana Tudosa

Citește mai multe pe adriana-astro.com

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos