: miercuri 14 decembrie 2016

Lună plină 14 decembrie 2016 – Punctul final de iluminare pentru anul 2016

OFICIAL MEDIA

 

Zilele de 13-14 decembrie de lună plină cad în zodia gemenilor şi vor fi evenimente care vor culmina cu sentimente şi emoţii care au loc în jurul săgetătorilor şi au legătură cu luna plină din noiembrie. Luna plină din decembrie este de fapt o altă super lună care face parte dintr-o serie care aduce iluminare în lume.

Aceasta este o energie extrem de puternică care vă va ajuta să curăţaţi tot ceea ce trebuie să lăsaţi să plece pentru a putea primi noua energie a lui 2017 cu braţele deschise şi cu o nouă perspectiv.

Luna plină din decembrie activează de asemenea ceea ce astrologii numesc dreptunghi mistic. Aşa cum şi numele sugerează, dreptunghiurile mistice sunt magice şi vă vor ajuta să vă supraîncărcaţi cu energie .

Dintr-un punct de vedere intuitiv, acest dreptunghi mistic va deschide un portal către un nou tărâm. Acest tărâm va fi accesibil pentru aceia care primesc energia în multe feluri, accesând acest tărâm, veţi trece repede către energia lui 2017.

2016 a fost un an greu al despărţirilor în timp ce 2017 este un an plin de noi începuturi .

Această lună plină din decembrie este ultimul punct de evaluare unde vei fi capabil să revizuieşti ceea ce ai învăţat şi ceea ce ai de gând să iei cu tine în noul ciclu.  Dacă acolo încă sunt energii şi probleme cu care te lupţi, ele vor veni cu tine în noul ciclu al anului 2017 dacă nu vei face un efort conştient pentru a le depăşi acum. Este încă timp să te eliberezi  şi să dai drumul lucrurilor care nu vrei să te însoţească în noul an.

Dacă tu chiar ai nevoie să verşi, dacă simţi o dorinţă să le dai drumul, dacă simţi o dorinţă să te transformi în absolut şi să ajungi la potenţialul tău maxim, dacă eşti pregătit pentru asta, Universul îţi va oferi o invitaţie .

În această lună plină din decembrie, sub puterea dreptunghiului mistic, un portal se va deschide pentru tine şi va avea urmări rapide. Aceste urmări rapide te vor determina să realizezi repede lucrurile astfel încât să accelerezi către ceea ce are 2017 pregătit pentru tine. Acest portal este ca o scurtătură prin care poţi accesa mai repede procesul de eliberare. Acest portal este accesibil numai pentru cei care sunt pregătiţi să-și deschidă pe deplin conştiinţa.

Fii bun cu tine şi dă-ţi timp şi spaţiu pentru a reflecta şi pentru a lăsa lucrurile să treacă. Lucrează la îmbunătăţirea ta sub această lună plină şi bucură-te de minunata iluminare pe care ţi-o aduce energia. Această lună plină ar fi de asemenea un timp perfect pentru a face o ceremonie de eliberare.

Tanaaz

sursa

Traducerea și adaptarea: Ana Maria Staicu

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

FC Aninoasa a reluat pregătirea

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru FC Aninoasa a reluat pregătirea

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

O.M. Aivanhov: „Care este cel mai bun mod de a-i ajuta pe oameni?”

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru O.M. Aivanhov: „Care este cel mai bun mod de a-i ajuta pe oameni?”

Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa- Evenimente, 19 ianuarie 2017

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa- Evenimente, 19 ianuarie 2017

Ion Besoiu a murit la 85 de ani

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Ion Besoiu a murit la 85 de ani

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache