" /> LUNĂ PLINĂ în Berbec, 5 octombrie- A venit timpul să acționăm! | Oficial Media
Published On: mar, oct. 3rd, 2017

LUNĂ PLINĂ în Berbec, 5 octombrie- A venit timpul să acționăm!

Luna plină în Berbec din 5 octombrie va aduce intensitate și pasiune în viețile noastre. În ultima lună pentru mulți dintre noi a fost timpul să ne odihnim, să contemplăm și să eliberăm vechiul pentru ca noul să vină. Am fost ghidați de cosmos pentru a ne aborda în mod blând și a fi răbdători atunci când este vorba de a merge după ce ne dorim.
Am fost, de asemenea, atenți la Mama Pământ odată cu schimbarea anotimpurilor care n-au pregătit și ne-a acordat timp pentru ne acomoda noilor vibrații care ne sunt oferite.

Toată această energie a fost alături de noi, de la începutul lunii septembrie, odată cu luna pline din Pesti.

Cu Luna Plina din Octombrie in zodia Berbecului suntem rugati sa facem pasi, sa actionam si sa ne luam viata înapoi.

Nu mai putem să ne ascundem în umbre, nu mai putem petrece timp odihnindu-ne și contemplând, a venit timpul să acționăm.

Trebuie să ne găsim forța, indiferent de ceea ce s-a întâmplat sau cât de neașteptat arată prezentul, trebuie să ne găsim forța și să mergem cu toată tăria înainte.

Când Luna Plina se încadrează în Berbec, este o reamintire că există întotdeauna obstacole în viață. Întotdeauna vor fi lucruri pe care trebuie să le depășești sau lucruri care te vor pune la pământ, dar când crezi în tine, când îți cânți dorința inimii și te cunoști, orice este posibil.

Energia Berbecului este despre a crede în tine atât de mult încât orice obstacole sa fie privite ca fiind nesemnificative.

Energia Berbecului se referă la încrederea în tine, la găsirea independenței și la mersul înainte, în ciuda tuturor, în direcția pe care o cunoști bine. Este vorba de a dezvolta un sentiment mai mare de sine și de a ști cine sunteți cu adevărat.

LUNĂ PLINĂ în Berbec. A trăi în trecut nu mai este o opțiune

A trăi în umbre nu mai este o opțiune. A venit vremea să creșteți. A venit timpul să ieșiți și să luați măsuri în orice fel vă convine.

Indiferent ce obstacole sunt în cale, clarificați-vă ce doriți și apoi luați măsuri pentru a face acest lucru. Luna plină a Berbecului vă va sprijini cu saltul de credință, trebuie doar să faceți primul pas.

Luna plină aduce foarte multă putere și intensitate pe care le putem folosi cu toții în viața noastră pentru a ne găsi puterea și pentru a ne intensifica întregul potențial.

În timp ce mergem după ceea ce ne dorim este minunat, suntem de asemenea rugați să-i luăm în considerare și pe alții, suntem de asemenea rugați să analizăm modul în care acțiunile noastre influențează lumea din jurul nostru.

Cu toții știm cuvintele – cu o mare putere vine și o mare responsabilitate, și aceasta este exact ceea ce ne aduce aminte și această Lună Plină.

În timp ce există o mulțime de putere de care să ne agățăm, suntem rugați în același timp să ne asumăm responsabilitatea pentru modul în care folosim această putere.

Te poți întreba- Cum îmi folosesc puterea?

Unii oameni aleg să-și dea puterea, mai ales când viața devine dificilă, în timp ce alții o vor folosi din plin ca pe o cale de a câștiga controlul sau de a-și servi ego-ul.

Dacă oricare dintre aceste stări rezonează cu dvs., probabil vă întrebați cum puteți utiliza această energie a Lunii pline pentru a crea echilibru și pentru a crea o relație sănătoasă cu puterea.

Poate că trebuie să vă păstrați puterea și să vă luați viața în mâini sau poate că trebuie să faceți pași înapoi și să nu vă mai impuneți puterea asupra altora.

Acest lucru va fi important, în special în relațiile voastre, mai ales datorită faptului că Venus și Marte, cei doi iubiți cosmici sunt, de asemenea, foarte activi în această Lună Plină. Mai multe detalii AICI

Dacă a existat o luptă de putere în oricare dintre relațiile voastre, nu doar în cea romantică, această Lună Plină poate provoca creșterea tensiunilor. În loc să vă alegeți conflictele, încercați să găsiți echilibrul și să vă folosiți puterea dintr-un loc al inimii și nu din ego.

Învățând să-ți folosești puterea din inimă, mai degrabă decât din ego, este întotdeauna o idee bună. Deci folosește această energie a Lunii pline pentru a acorda cu adevărat atenție modului în care alegi să-ți folosești puterea.

Luna plină a Berbecului va fi foarte energizantă, deci indiferent ce trebuie să faceți, acțiunile pe care trebuie să le întreprindeți sunt susținute în a le face cu ușurință.

Dacă există lucruri pe care trebuie să le rezolvați în viața voastră, acum este momentul să folosiți această puternică energie pentru a crea soluții, pentru a depăși obstacolele. O puteți face!

Tanaaz- http://foreverconscious.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It