500 afisari : miercuri 11 ianuarie 2017

LUNA PLINA IN RAC, 12 ianuarie- Moment astral important- Crucea Cosmică Cardinală

OFICIAL MEDIA

Incepem anul 2017 cu o Luna Plina in Rac pe gradul 22:27, vorbim de un moment astral important ce face parte dintr-o configuratie astrala mai rara , o Cruce Cosmica cardinala.
Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Luna este cea care ne ghideaza in fiecare moment, ea este profund conectata la viata noastra pamanteasca si este un traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste. Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “ succesul sau esecul” acestor alegeri. Important este sa profitam de aceste energii maxime care ne pot ajuta sa descoperim si sa dezvoltam pe mai departe lucrurile bune din viata noastra, iar, daca suntem suficienti de atenti, este cel mai bun moment pentru a pune stop unei actiuni care nu poate duce nicaieri.

Acuma, Luna in Rac in opozitie cu Soarele in Capricorn ( faza de luna plina) de mana cu Pluto in Capricorn si Jupiter in Balanta in opozitie cu Uranus in Berbec formeaza pe cer Marea Cruce Cardinala. Acest eveniment astrologic incredibil vesteste vremuri noi, este criza care distruge, sterge o cale si creeaza sau perfectioneaza o noua forma, o noua cale. Semnele cardinale sunt pionerii zodiacului, sunt initiatoare, impulsive cu privire la actiunile lor, fiecare semn astrologic vrea sa isi impuna identitatea, nevoia, calea. Daca Berbecul actioneaza la nivel de individualitate( eu sunt), Racul actioneaza la nivel de familie, camin, tara, neam, Balanta se implica in relatii, diplomatie, corectitudine in justitie iar Capricornul vrea structuri sigure, realizari manifestate de durata, pana aici poti merge. Exista destula violenta indusa de aceste energii dar care nu distrug de dragul distrugerii ci de dragul eliberarii si eliminarii obstacolelor care stau in calea noastra. Oricum, aceasta cruce cosmica stie cel mai bine ce trebuie dezlegat, aruncat, vindecat, reinventat.

Daca axa Rac/Capricorn vorbeste despre echilibrul, dezechilibrul dintre familie, cariera, viata privata, viata publica, realizari vazute de lume, mama si tata, camin personal, tara, axa Berbec /Balanta vorbeste despre eu-tu, iindividualitate, echipa, razbunare, diplomatie, legea ta, legea noastra. Cu Uranus in Berbec in aspect de careu atat cu Luna in Rac cat si cu Soarele in Capricorn, imprevizibilul ne plesneste din toate partile dar in special, acesta tine de trecut, secrete, schelete ascunse, dusmani, inchisori, detinuti, societati secrete, negocieri in spatele usilor inchise.

Jupiter in Balanta ( relatii, expansiune prin relatii, corectitudine) in aspect de careu cu Luna in Rac si Soarele in Capricorn nu face decat sa amplifice lipsa de vigilenta, asocierile nocive, sanctionarea erorilor, tradarile, dezacorduri in familie mai ales daca interesul material este primordial. Se vrea prea mult, prea repede si fara un gand la consecintele care pot aparea, de aceea, moderatia este cheia depasirii tuturor provocarilor, nu muscati mai mult decat puteti mesteca. Acest prea mult si prea repede poate aparea in aspectele legate de munca, conducatori, superiori, parteneriate, casnicii, aplicarea legii, lupta pentru putere juridica, strainatate, straini, rude, trafic, masini.

Marea Cruce Cardinala este o mana cosmica intinsa pentru  a corecta greselile noastre in mai multe domenii de viata si pentru a ne echilibra viata. Cum in astrologia sociala, Luna reprezinta poporul, democratia, opinia publica, viata de familie, aceasta Luna Plina in Rac arata ca trebuie sa invatam ca actiunile noastre au intotdeauna consecinte, nu doar pentru noi ci si pentru tara, clan, familie, profesie.

Luna Plina in Rac in opozitie cu Pluto in Capricorn induce emotii intense, profunde, putem experimenta un fel de transformare si o eliberare de emotiile pe care le-am reprimat sau ignorat. Aceasta influenta astrologica ar putea provoca schimbari majore in viata, “ mori si devino” este expresia cheie a lui Pluto tradusa intr-un limbaj omenesc de aceasta lunatie.
Pluto este primar, impulsiv, nuclear, ne invata ca schimbarea este necesara, toate lucrurile expirate vor fi date deoparte fara mila pentru a face loc unei schimbari progresiste. Aceasta energie nucleara pune un accent deosebit pe restructurarea tuturor sistemelor, guvernelor, economiei, politica, sistem bancar. Cu Pluto in Capricorn in fuziune cu Soarele in Capricorn si in opozitie cu Luna in Rac, “ cartile sunt date pe fata” in special in tot ce este corupt, mascat, deghizat in luptele pentru putere, in jocurile puterii, constructii politice marunte, casnicii, partener de viata, conducatori.

Pozitiv, aceasta cruce cosmica cardinala aduce in lumina problemele toxice , puterea toxica, structurile toxice (Pluto ) care cer o revolutie in gandire ( Uranus), o abordare corecta a relatiilor si a justitiei, pentru a restabili armonia in tot ce tine de viata privata si publica, familie si cariera, camin si tara.

Adriana Tudosa

Citește mai multe pe adriana-astro.com

Stiri de Ultima Ora - Oficial Media
OFICIAL MEDIA
Filozofia irlandezului sau cum sa te vindeci de griji
  In viata, exista doua posibilitati: ori esti san...
DAMBOVITA: Radarele lunii februarie
GRAFICUL de lucru cu aparatele de măsurare a viteze...
Doi generali şi alte 95 de persoane, condamnaţi pentru fraudarea unor concursuri în unităţi MApN
Generalii Marian Ion şi Mihai Chiriţă au fost condamnaţ...
Cum s-a desfasurat Campania „Egalitate în trafic” in Targoviste
Sambata 16 mai a.c., poliţiştii de la rutieră, în colab...
În urma conflictului spontan, petrecut pe raza oraşului Titu, poliţiştii au dispus reţinerea a două ...
 În cursul nopţii de 27/28 iulie a.c., poliţiştii din c...
Targoviste: acte sexuale cu minori din centrele sociale
Cei care ar trebui să vegheze la educaţia şi dezvolta...
ZIUA ARMATEI ROMÂNE sărbatorită la Târgoviște
Ziua Fortelor Armate Romane a fost sarbatorita pent...
PERIMATE PRINCIPII
Pruncul, făptura gingașă, fragilă, nevinovată care ...
ATENTIONARE meteorologica pentru următoarele zile
Meteorologii au emis, astazi o informare meteo de ninso...
SOLOMON MARCUS: ”De ce traiesti? Pentru a ma mira!”
Nascut in anul 1925, 1 martie, la Bacau, Solomon Ma...
Cupa Jandarmeriei la fotbal, în sală – Ediţia  2016
În perioada 18 - 30 martie a.c. Inspectoratul de Ja...
CANNES 2016 -Începe cel mai prestigios festival de film din lume
Începe cel mai prestigios festival de film din lume...
A început distribuirea de ajutoare alimentare către persoanele defavorizate
Comunicat de presă    În conformitate cu Regulementu...
Solstitiul de vara este momentul in care se elibereaza puternic traumele si emotiile violente
”Mesaj de solstitiu de vara Solstitiul de vara est...
DAMBOVITA: Drumuri in lucru în perioada 18-23 iulie
Consiliul Judeţean Dâmboviţa îi informează pe parti...
Festivalul Național de Teatru pentru Adolescenți
200 de tineri din Timșoara, Bacău, Suceava, Piatra Neam...
Istoria pe dos: Zborul și alte „descoperiri moderne” erau cunoscute de mii de ani în India
 În acest articol încercăm să descoperim operele obsc...
Prognoza METEO pentru 30, 31 ianuarie și 1 februarie
Luni -14/5 Vremea va fi în general rece și închisă î...
Drapelul UE realizat din lumini și hârtie în Piața Victoriei - #Rezist România
#Rezist România. Drapelul UE realizat din lumini și...
CONCURS: Sanitarii priceputi 2017- Crucea Rosie Dambovita
Sanitarii priceputi 2017- Crucea Rosie Dambovita. &...
OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA