" /> LUNA PLINA în Săgetător, 9 iunie- ”Acum trebuie să plătiți sau să primiți” | Oficial Media
Published On: mar, iun. 6th, 2017

LUNA PLINA în Săgetător, 9 iunie- ”Acum trebuie să plătiți sau să primiți”

De aceea Iisus a spus: “Inainte de apusul soarelui te vei impaca cu fratele tau”. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa intarziem pentru a repara raul facut altora. Dar soarele care apune simbolizeaza deopotriva si sfarsitul vietii, moartea. Deci, nu trebuie sa asteptati sa va aflati in lumea de dincolo pentru a va gandi sa va reparati crimele sau legile pe care le-ati incalcat, caci justitia, adica karma, intra in actiune si trebuie sa platiti pana la ultimul ban. Majoritatea oamenilor nu stiu cum actioneaza legile karmice: ei isi amesteca propriile sentimente, povestesc orice le trece prin minte: dar intr-o buna zi, karma le suna la usa si le spune: “Haideti, acum trebuie sa platiti!”. Trebuie deci sa reparati imediat cuvintele negative, fara sa asteptati ziua de maine, pentru ca vorbele zboara instantaneu: ele sunt o forta, o putere care parcurge spatiul si care actioneaza. Dar voi trebuie sa stiti, cel putin, ca exista o putere care actioneaza mai mult decat cuvantul, este gandul; si daca va puneti imediat la lucru prin intermediul gandului, veti putea prinde din urma cateva cuvinte nefericite. Este greu, bineinteles, pentru ca gandul si cuvantul tin de doua regiuni diferite. Cuvantul apartine planului fizic, este o vibratie, un curent de aer; in timp ce gandul apartine deja domeniului eteric. Va trebui sa fiti foarte rapizi si gandul vostru va trebui sa fie foarte intens, altfel ordinul executiei va fi dat, victima va fi decapitata (simbolic vorbind), si veti fi responsabili de toate pagubele pe care le-ati cauzat.”
Omraam Mikhael Aivanhov-Puritatea in cuvant

                    Luna Plina din data de 9 iunie 2017 are loc cu Luna in Sagetator pe gradul 18: 53 in opozitie cu Soarele in Gemeni gradul 18:53.

Intreaga sedinta cosmica este condusa de Jupiter retrograd in Balanta asezat strategic in casa XII si ofera indrumare spirituala, ne ajuta sa intram in contact cu mintea subconstienta, sa scapam de temerile profunde, de vinovatiile adanc inradacinate in noi. Dar tot Jupiter retrograd in casa XII demasca afacerile clandestine in orice fel de relatii. Aici ne putem impiedica de pacatele noastre sau putem inainta prin tot ceea ce am dezvoltat in acord cu principiile divine. Nimic nu se uita, nimic nu se pierde, totul poate fi o baza a inaltarii noastre sau putem ramane inca blocati de fel de fel de plati karmice.

Aceasta energie faciliteaza extinderea limitelor, perspectivelor, cunostintelor noastre despre viata, ne ajuta sa intelegem ca trebuie sa ne traim viata in acord cu legile si principiile universale. Focul semnului Sagetator este legat de focul spiritual al sufletului, de intelepciunea eterna si divina a subcontientului de care trebuie sa invam sa ne folosim.

Acuma, putem sa ne dam seama daca ideile noastre, cunostintele noastre pot fi puse in practica pentru binele evolutiei noastre, acest lucru il putem face prin utilizarea intr-un mod egal a mentalului si intuitiei, a logicii si intelepciunii. Este un timp in care ideile, gandurile, mediul apropiat, relatia cu fratii, vecinii, cu un grup, strainii, strainatatea, studiile inalte, societatea in care traim, sunt testate iar adesea, acest test poate sa se manifeste in forme imprevizibile cum nu ne-am fi asteptat niciodata. Realitatea vazuta de noi este distrusa iar gradul de dezamagire poate induce o stare de devastare emotionala absoluta. De fapt acest aspect astrologic ne poate ajuta sa scapam de tot ce este vechi si nefolositor in modul nostru de a ne comunica trairile, ideile, cum convietuim cu ceilalti, cum facem schimbul de informatii, ce crezuri avem. Adevarul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunatii.

(…)Aceasta configuratie astrala genereaza crize existentiale, teste grele care intr-un fel parca ne paralizeaza simturile, mintea. Dar trebuie sa stim ca aspectele de careu sunt obstacole dinamice in calea noastra care necesita eforturi serioase pentru a le depasi si pentru a crea ceva de valoare, aici, gloria se naste prin provocari dureroase, eforturi incredibile, atentie, cunoastere, evitarea risipirii pe mai multe directii. Energia acestei configuratii poate conduce la realizari semnificative, ne impinge catre succes dar prin fel de fel de crize. Planeta focar este punctul dinamic al acestei configuratii, ofera o solutie pentru criza creata. Neptun in Pesti guverneaza domeniul nevazut, misticismul, spiritualitatea, psihicul, visele, abilitatile psihice, compasiunea, iubirea neconditionata ( venus in Pesti este in exaltare, este o iubire plina de compasiune, este jertfa in numele iubirii ), constiinta colectiva, evadarea, abuzul, iluzia, fobiile, problemele mentale, spitalele, institutiile psihice. Acuma, putem constientiza mai bine cine si ce ne afecteaza profund prin starile lor negative, prin temerile lor si suntem fortati sa luam hotari decisive.

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos