Published On: mar, nov. 13th, 2018

Mâine îşi deschide porţile Salonul Industriei Uşoare

Ne mai desparte doar o zi până când timişorenii vor putea purcede înspre CFRAT la ultima ediţie din acest an a Salonului Industriei Uşoare, expoziţia cea mai tare dintr-un an , cu şase ediţii.

Peste 60 de expozanţi cu îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon îi vor delecta pe timişoreni si cu confecţii din piele, cu blănuri, lenjerie intimă, lenjerie de pat, ciorapi, dar şi marochinărie, bijuterii, cosmetic sau pe platoul de afară cu produse apicole, dulciuri de casă, cârnaţi, tobă, slană, caltaboşi, produse naturiste sau alimentaţie public, dar şi un ceai sau o cafea pentru a te încălzi.

Miercuri își deschide porțile cea de-a șasea ediție a Salonului Industriei Ușoare, o expoziție mult așteptată de public. Vor participa peste 60 de firme din întreaga țară care vor expune spre vânzare o gama diversificată de produse dedicate sezonului. Avem niște firme noi care ne vor expune cojoace, haine de piele, îmbrăcăminte pentru copii, marochinărie. Așteptăm publicul în număr larg să își achiziționeze hainele de sezon, iar prețurile sunt acceptabile pentru toate categoriile”, a precizat Aura Culea, organizatorul evenimentului.

Intrarea este liberă, în timpul săptămânii programul este de la 10,00-20,00, iar duminica de la 10,00-18,00.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It