Published On: mar, iun. 10th, 2014

Maine, sunteti invitati sa pedalati la Turul de ciclism al Școlii Coresi

Mâine începând cu ora 18.00, Școala Coresi va organiza Turul de ciclism, aflat deja la cea de-a XV-a ediție. Traseul este binecunoscut de toată lumea care a participat și în anii trecuți la eveniment: Primărie – Str.Poet Gr.Alexandrescu – Bdul Mircea cel Bătrân- Str. Calea Domnească – Parcul Chindia – Str.Ctin Brâncoveanu -Calea Câmpulung – Str.Poet Gr.Alexandrescu – Primărie.

Anul trecut, au răspuns invitației foarte mulți părinți, care au îmbrăcat tricouri alături de copiii lor și au pedalat pe traseul prestabilit. Au fost alături de elevi, profesori și părinți, ca de obicei, și edilul Gabriel Boriga, dar și alți reprezentanți ai Primăriei, aceștia fiind sprijinți în demersul lor de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Poliția Rutieră Dâmboviţa, Jandarmeria Dâmboviţa și Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa.

Dacă anul trecut direcorul Școlii Georgeta Gogeanu, nu a putut fi în alături de elevi, anul acesta spune că va pedala alături de cele aproximativ 250 de persoane, care și-au anunțat participarea la eveniment.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It