OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: mar, apr. 24th, 2018

Manifestarea – cum să aveți lucrurile și experiențele dorite

Mesajul îngerilor pentru săptămâna 23-29 aprilie

Dorim să vă vorbim astăzi despre manifestarea sau despre cum este să aveți în viața voastră lucrurile și experiențele dorite. Vedeți cât de nedumeriți sunteți din cauza faptului că dorințele voastre nu se manifestă întotdeauna așa cum doriți sau par să se închidă în timp și spațiu. Dorim să vă clarificăm cum se întâmplă acest lucru și cum să remediați această situație.

De ce nu-mi apar visele și dorințele în viața mea. Ce le ține? Ce le oprește?

Din punctul nostru de vedere, ceea ce vedem este că visele și dorințele voastre nu sunt numai ale voastre. Alți oameni au propriile vise și dorințe puternice, care vă implică și pe voi. Ori de câte ori visele și dorințele voastre pentru voi se confruntă în orice fel cu visele și dorințele celorlalți pentru voi, această situație creează dintr-un impuls, o închidere. Energia lor de manifestare poate să vă blocheze dacă lucrează în opoziție. De exemplu, doriți o schimbare în carieră, dar partenerul vostru din motive proprii, se simte mai sigur dacă vă mențineți situația actuală a locului de muncă,  aceasta poate stagna energia impulsului vostru de schimbare în carieră, dacă nu se află pe aceeași pagină și, în special, dacă este un manifest puternic și au o puternică influență energetică. (Mulți oameni sunt puternici lucrători în domeniul energiei și nici măcar nu cunosc tărâmul influenței pe care îl au asupra unei persoane sau a unei situații).

Dacă aveți o dorință foarte puternică, este important să fiți conștienți cu cine vă împărtășiți dorința. Unii oameni vor lucra cu voi energetic și vă vor ajuta să manifestați acest lucru, iar ceilalți oameni care nu vor ceea ce vreți, vor lucra energetic împotriva voastră, indiferent dacă sunt conștienți sau nu. Nu vă împărtășiți dorințele cu oameni pe care îi cunoașteți și care nu vor fi în sprijinul viselor și dorințelor voastre. Este important să fiți foarte atenți cui vă împărtășiți intențiile. Cei mai mulți dintre voi îşi împărtășesc propria intenție, fără să se gândească deloc la posibilitatea ca cineva să le contracareze propria energie în moduri care pot întârzia și pot înlătura rezultatele.

Manifestările sunt sporite, înmulțite și energizate de fiecare persoană care se află în aliniere cu intenția voastră. Dacă intenția voastră impune ca alții să se afle la bord, cum ar fi prietenii și familia, este important să îi aduceți în aliniere cu dorința voastră. astfel încât să nu trebuiască să depășiți energia opusă. Nu vă împărtășiți dorințele cuiva, care nu ar vrea să vă vadă că reușiți în acestea, inclusiv cuiva, care ar fi invidios sau competitiv sau cuiva care ar vrea să cădeți mai degrabă decât să vă ridicați.

Cum să manifestaţi o existenţă puternică. Unele dintre acestea sunt de fapt un cadou. Unii dintre voi sunteți născuți creatori și constructori care transformă ușor gândurile și ideile în lucruri. Toți au propriile forțe și daruri și fiecare are puterea de a crea și manifesta. Aceia dintre voi care au o modalitate de a obține întotdeauna ceea ce doresc sunt mai aliniaţi energetic la manifestarea energiei lor în lucruri. Dacă vă manifestați cu o asemenea ușurință, este important să fiți atenți la ceea ce creați și în viața celor din jurul vostru. Nu căutaţi să le forțați propriile alegeri dacă ei nu aleg. Nu le suprascrieți liberul arbitru deoarece va apărea un preț pe care să-l plătiți pentru că ați făcut-o din motive egoiste.

Manifestarea pentru binele mai mare este cel mai adesea legat de aliniere. Dorința voastră trebuie să fie în alinierea cu Dumnezeu / Creatorul / Sursa / Universul. Cu cât sunteți mai mulţi cu privire la intenția voastră, cu atât sunteţi mai puțin conduşi de ego, cu atât mai mult sunteți forța spre bine. Este întotdeauna corect să folosiți principiile de manifestare a ceea ce este în alinierea cu cel mai înalt bine al vostru și al altora, (aceasta nu este o încercare egoistă), când sunteți entuziasmați de dorințele voastre … chiar pasionați de ele. Nu vrem să fim obsedați de manifestarea voastră, ci să decideți ce ați dori să exprimaţi în viața voastră și apoi să vă ocupați de altceva, și să lăsați universul să decidă cum se va întâmpla. Când deveniţi prea preocupaţi de manifestarea voastră și încercaţi prea tare, intraţi în calea impulsului deja în vigoare.

Aveți grijă să nu fiți cu cineva care să vă îmblânzească dorințele. Unora dintre voi le este teamă să îşi facă visurile să devină realitate! Este necesar să credeți că sunteți demni și merituoși și că sunteți dispuși să primiți. Opriți-vă o secundă evaluarea dorințelor voastre și îndoielile cu privire la validitatea acestora.

Acesta este cadrul de bază sau modul de funcționare al manifestării. Acest lucru poate suna complicat, dar, atunci cand sunteţi în aliniere cu dorinţa, ea avansează ca o sageată bine orientată creând drum spre ţintă.

sursa: jawescreator.wordpress.com, in5d.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It