23/09/2021

MERCUR in mers direct in Sagetator, 8 ianuarie: ”o rupere de legăturile karmice de familie”

Vestile sunt mari, mai mari decat viata, as putea spune, Mercur in mers direct in Sagetator devine mesagerul sincer si direct, onest si corect, chiar lipsit de tact, ofera o perspectiva profetica a viitorului. Mercur este legat de cuvinte si ganduri, Sagetatorul este legat de actiune, acuma, Mercur in Sagetator ne poate transforma in mari povestitori sau mari denigratori. Ar fi bine sa gandim mai mult inainte de a vorbi si sa tinem seama si de cum poate fi afectat celalalt de cuvintele noastre. In semnul Sagetatorului, Mercur nu tolereaza minciuna, exagereaza opiniile personale, cinstea, corectitudinea, sinceritatrea. Chiar daca in semnul Sagetatorului, Mercur este in exil( nu se simte prea bine), sustinut de Saturn in Sagetator, Uranus in Berbec si Jupiter in Balanta, devine un viraj religios, justitiar, dispretuieste catusele conventiilor care afecteaza libertatea de gandire.

Dar Mercur in mers direct pe gradul 28:51 Sagetator nu este singur ci devine vocea lui Pholus (centaurul 5145 Pholus pe gradul 27:53 Sagetator) aflat aproape de el si pregatit de mult sa ofera o “eliberarea brusca, o rupere de un model care ne tine blocati, o ruperele de legaturi karmice(de rudenie) de trei generatii”. Tot ce tine de influenta stramosilor, probleme si nemultumiri legate de stramosi, trecut, relatia cu precedesorii in orice fel, probleme care fac parte din familie, neam, tara, sunt rupte, Pholus ne elibereaza din situatii care constrang ( vasul de vin nedesfacut ) deschizand astfel noi posibilitati, un drum  nou.

Fie ca este vorba de filosofie, psihologie, esoterism, credinta, lege, moralitate, societatea in care traim, Mercur de mana cu Pholus in Sagetator in casa IX ne reamintesc ca am venit aici pe pamant cu un scop divin  iar calatoria noastra trebuie sa continue in acord deplin cu legile divine.

Citește mai multe pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share