Published On: mie, ian. 24th, 2018

Militarul care şi-a ucis ieri iubita într-un coafor din Titu a fost reţinut

Crimă pasională la un salon de înfrumusețare din Titu. Un militar care revenise recent din Afganistan şi-a înjunghiat de mai multe ori iubita, într-un coafor. Femeia în vârstă de 25 de ani a decedat la spitalul din oraș. Chiar subofițerul a sunat la 112 și, după câteva ore, s-a dus singur la poliție și s-a predat. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar, care a deschis un dosar penal pentru omor, iar bărbatul a fost reținut, scrie realitatea.net.

 Ora 17. Florin Oprea, plutonier major la o unitate militară din Teiș, intră în coaforul din Titu știind că iubita sa, cu care avea o fetiță de 3 ani, se afla acolo. O bănuia că îl înșală. Și, cum gelozia i-a întunecat mintea, a înjunghiat-o.

Tânăra a fost transportată la spital, dar nu a putut fi salvată. Șocați, cei care lucrează în coafor nu au putut povesti cum s-a întâmplat totul. Și nici patronul salonului.

“Nu, nu, nu ne-a lăsat să vedem nimic. Ne-a pus într-un colţ în partea din stânga salonului şi nu ne-a lăsat să vedem nimic”, spune Valentin Bucur, patronul salonului.

Militarul este divorţat şi mai are doi copii din timpul căsătoriei. Ministerul Apărării a precizat că era angajat din 2009 și că în toți acești ani s-a comportat normal şi a trecut toate testele psihologice.

Problemele de comportament ale subofiţerului MAPN, acuzat că şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu, ar fi fost cunoscute de toată lumea, inclusiv de poliţie, însă nimeni nu a făcut nimic. Este ceea ce susţine fosta soţie a militarului care spune că a depus mai multe plângeri la poliţie pentru că a fost bătută de bărbat. Ea spune că oamenii legii au luat-o în serios abia când militarul a atacat-o cu un topor. Femeia spune că nici după acest episod nu a scăpat, aşa că a fost obligată să plece din ţară, potrivit digi24.ro.

Discuția între fosta soție a militarului și un jurnalist Digi24:

-Este înfiorător. Este cuvântul potrivit, eu de ieri nu îmi revin efectiv din şoc. Violent, cu consum de alcool şi motivul pentru care am divorţat este motivul pentru care această fată l-a părăsit. Nu mai puteam să suport scenele de violenţă, alcool şi tot ceea ce se petrecea între patru pereţi.

V-a bătut?

-Da! Foarte rău.

Aţi făcut plângere la poliţie după ce v-a agresat?

-Da, am făcut nenumărate plângeri şi nenumărate sesizări, însă nu mi-au fost luate în seamă. Decât să i se pună în vedere verbal nu i s-a făcut nimic.

V-a fost frică de el?

-Foarte! Eu am fost nevoită să îmi părăsesc ţara ca să îmi pot proteja viaţa. Momentul în ca lucrurile au scăpat de sub control şi eram ameninţată cu moartea am fost nevoită să părăsesc ţara, efectiv să fug împreună cu copilul, pentru a nu fi omorâtă.

N-aţi cerut ordin de protecţie?

-Nu m-a luat nimeni în seamă. Singura persoană care a luat lucrurile în seamă mai serios când situaţia se simţea că scapă de sub control, adică când el a încercat să spargă uşa de la apartament cu toporul să intre peste mine în casă să mă omoare. Singura persoană din poliţie care a reacţionat a fost domnul Dumitrache care s-a implicat foarte mult atunci în protecţia mea.

Cum vă explicaţi că era încă în armată, că dădea testele psihologice?

-Cred că autorităţile care au făcut acele testări sunt cele mai în măsură să dea această explicaţie. Chiar şi eu o aştept. Momentul în care consuma alcool era o altă persoană.

A fost în teatre de operaţii, vă amintiţi, când eraţi împreună?

-Când eram împreună, nu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex