Published On: joi, aug. 14th, 2014

Minunatii Romaniei senzationale

dd presedinte

Dupa ce ani de zile norodul a asistat la exorcizari in direct, minunea OTV-ista, Dan Diaconescu, s-a gandit ca intre pubela studioului propriei televiziuni si fotoliul de la Cotroceni nu este nicio diferenta. A inceput lupta anti-Basescu, asa cum a facut fiecare “luptator al luminii”, caci sa fie clar pentru tot poporul: daca nu ai un Basescu, nu ai prieteni, nu ai o tinta, nu ai un adversar, nu ai imagine.

A pus bazele unui partid si a trimis oamenii setati pe sedintele de spiritism otv-ist, fara nicio updatare, direct in sedintele de consilii locale si judetene pentru crearea unei Romanii senzationale.

Astazi tara lui Mircea Eliade si Constantin Brancusi, a Simonei Halep si a lui Andrei Plesu, asista la spectacolele prezidentiabililor ca la niste episoade de filme indiene.

senzational_OTV-350x294

Realitatea.net   scrie ca jurnalistul Antena 3, Mihai Gadea, este tot mai aproape de o candidatura la alegerile prezidentiale dupa ce, duminica, la “plimbarea” organizata de Antena 3 la Palatul Cotroceni, s-au impartit liste pentru strangerea de semnaturi in acest sens. Daca, la inceputul lunii iulie, jurnalistul B1 Tv Robert Turcescu vehicula aceasta varianta, duminica au aparut si listele de strangere a semnaturilor pentru o candidatura independenta a lui Mihai Gadea, arata B1 Tv, citat de ziare.com. “Lista sustinatorilor pentru alegerea Presedintelui Romaniei din data de 2 noiembrie 2014 – Candidat independent Mihai Gadea”, scrie pe listele impartite duminica, la manifestatia de la Palatul Cotroceni, potrivit televiziunii de stiri.

mihai gadea

(foto: REALITATEA.NET)

Iata ca tot ce naste din telenovele cu vrajitoare si luptatori ai luminii, cu victime si Basisti, poate concura cu onor pentru functia de presedinte al Romaniei.

Arhimede a exclamat in timpul experimentelor cu parghii: “dati-mi un punct de sprijin si voi muta pamantul din loc!” Romania moderna si-a identificat punctul de sprijin. Daca ai un Basescu ai prieteni, ai o tinta, ai adversari, ai o lupta, ai imagine, ai valoare.

 

Cristi Iordache

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It