" /> Misterele Bucegilor - Centru energetic extradimensional (1) | Oficial Media
Published On: mie, Iul 1st, 2015

Misterele Bucegilor – Centru energetic extradimensional (1)

lumina

Starea unei alte dimensiuni am simtit-o pe rand in locuri diferite. Este vorba despre ceea ce nu se vede, ci doar se simte, este vorba despre vina care nu te influenteaza, despre regretul care nu te atinge, despre grija care ramane doar o idee si pleaca, despre plenitudine, despre forta, despre lumina in toata fiinta. Starea asta am simtit-o ca nefiind nimic masurat si masurabil, nimic din ceea ce cunosteam si puteam compara. Ma aflam intr-o postura de beatitudine ca un element energetic integrat perfect in miscarea universului.

BINE-AI VENIT IN VIATA TA! HAI SA DESCOPERIM MISTERELE BUCEGILOR!

Va marturiseam la intoarcerea de la SFINX ca s-a scris foarte mult despre aceasta zona si despre influentele sale ezoterice, fizice si/sau fizico-cuantice. De fiecare data incerc sa aflu mai mult, caut puncte noi, explorez pe toate segmentele accesibile mie.

De fiecare data am simtit cum ma apropii de sursa. Acum a fost cu totul altceva: am avut nevoie de cateva zile sa analizez actiunile, starile sa fac conexiunile necesare fiindca s-a intamplat ceva special, dincolo de scrierile de gen. Eu sunt Toma Necredinciosu’… trebuie sa pipai, sa ating, sa vad, sa … 

Nu voi sta sa detaliez in acest material publicistic,  insa triunghiul pitagoreic format din cele trei varfuri: Omu, Caraiman si Batrana este baza unei piramide cu varful in jos. Daca ridicam o axa din subteranul acestei piramide ingropate, ne vom ridica in varful Obarsia, varf la randul sau al unei piramide formate din trunghiul pitagoreic al axelor varfurilor Omu, Batrana si Caraiman, o alta baza piramidala aflata la randul ei in subteran.

centrul

O alta asezare perfecta este linia sud-nord pe care se afla avenul de pe Piciorul Babei, cu cel de pe  varful Bucsoiu, pestera, atentie, aflata la cea mai mare altitudine de pe teritoriul Romaniei!!! O dreapta care la jumatatea ei coincide cu centrul unui alt triunghi echilateral (o baza piramidala) in zona aproximativa a Seii Sugarilor.

Daca a existat o gura de intrare (una dintre ele)  in labirintul de galerii al Bucegilor si ea s-ar identifica cu Pestera Ratei, atunci avem din nou o dreapta care trece prin Marea Pestera a Ialomicioarei si se termina din nou sub cer, in avenul de langa varful Bucsoiu.

BINE-AI VENIT IN VIATA TA! HAI SA DESCOPERIM MISTERELE BUCEGILOR!

 

gura de intrare

Acestea vor fi elemente de analiza pentru vremea ce va urma si astept alaturi de mine pe toti cei care se simt acasa aici in Centrul Extradimensional si plin de mister. Recunosc ca sunt multe teorii pe care le detin insa nu le voi face publice pana ce nu ma voi regasi total in miscarea energetica heliocentrica din preajma axelor piramidale. In ceea ce ma priveste este gresita afirmatia ca exista un PUNCT in Muntii Bucegi. Sunt nenumarate puncte energetice, iar marea enigma ramane SFINXUL care este pozitionat sa fie incarcat si nu ca sursa de incarcare.

BINE-AI VENIT IN VIATA TA! HAI SA DESCOPERIM MISTERELE BUCEGILOR!

 

Daca am simtit starea de lumina absoluta pe puntea dintre Sfinx si Baba Mare, ma intreb ce energii circulare se vor afla in vaile din jurul varfului Obarsia!

Materialul de fata este protejat de legea copyrihgtului si poate fi preluat doar cu acceptul autorului.

Monte Christi

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos