Published On: vin, dec. 14th, 2018

Moș Crăciun ajunge astăzi în Târgoviște!

Moș Crăciun ajunge astăzi în Târgoviște!

Parada Sărbătorilor de Iarnă este deja o tradiție la Teatrul Tony Bulandra. Și în acest an, sosirea lui Moș va bucura locuitorii orașului Târgoviște, atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Parada va începe la Teatrul TONY BULANDRA, de la ora 17:15, și se va încheia la ORĂȘELUL COPIILOR, situat în Piața Tricolorului, acolo unde Moș Crăciun va oferi daruri celor mai cuminți copii.

Evenimentul reprezintă un adevărat spectacol de stradă, îmbinând tot ce este mai frumos în această perioadă a candorii juvenile! Parada este concepută pentru a bucura spectatorii și participanții, prin costumele colorate, muzica antrenantă, spectacolul oferit  de artificii. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați Paradei lui Moș Crăciun, cu toată veselia!

TRASEUL lui Moș Crăciun: Teatrul Tony Bulandra – Bd. Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bd. Libertății – Piața Tricolorului.

În zilele de 15 și 16 decembrie, începând cu ora 17:00, Moș Crăciun vă așteaptă să-i povestiți întâmplările de peste an, și desigur să-i cântați un colind, iar el o să vă răsplătească cu cele mai frumoase cadouri.

Iar în perioada 17 – 21 decembrie îl vom găsi pe Moș Crăciun la Primăria Târgoviște, acolo unde cetele de colindători ai orașului se vor aduna pe lângă bradul încărcat de frumusețea sărbătorilor de iarnă.


* Înscrierile pentru întâlnirea cu Moșul la Primărie (colind) vor fi făcute între 3 și 10 decembrie, prin depunerea unei cereri care să conțină numărul copiilor, instituția de învățământ, numele cadrului didactic care îi însoțește și un număr de contact.

   ** Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moș Crăciun din Piața Tricolorului se vor face în perioada 14 -16 decembrie 2018, zilnic, începând cu ora 16:00, la scena lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex


YouTube Oficial Media

Pin It