Published On: sâm, mart. 26th, 2016

Muzeul Literaturii Romane: Dana Staicu – lansarea volumului CIUTA

Dana Staicu

“Lumea hada in mijlocul careia greu reusise sa supravietuiasca era – in opinia ei – intruchipare de anormalitate. Lumea haosului, minciunii si a preponderentei de negru; lumea mojiciei, mediocritatii, vulgaritatii si prostului gust nonsalant…La Absolut – CIUTA, autor Dana Staicu”

Dana Staicu, autor si editor Oficial Media – subredactia Bucuresti, lanseaza astazi volumul CIUTA la Muzeul Literaturii Romane. CIUTA este un volum de tablete literare si poeme si, cea de-a treia aparitie editoriala a autoarei.

“Zi dupa zi, pas cu pas, ea, o nestiuta de nimeni, nemultumita de tot ce nu-i perfect voia sa schimbe lumea ca pe o hainuta…Urcus catre sine initiase, dar – pana sa atinga cu palmele idealuri- poposea ca un indaratnic ambitios pentru a obtine de-a dreptul o realitate adaptata la sine.” Dana Staicu – CIUTA

 

Muzeul literaturii române
Casa Memorială Agatha şi George Bacovia

Vă invită

Sâmbătă 26 martie 2015, ora 10:30 , la „Casa Memorială Agatha şi George Bacovia” din Bucureşti, la şedinţa extraordinară de lucru, nr. 564 a cenaclului Amurg sentimental, patronat de revista cu acelaşi nume, aflată în cel de-al 22-lea an de la apariţie.

Cu acest prilej vor fi lansate volumele de poezie contemporană „Ciuta”, de Dana Staicu şi „Nu-i târziu”, semnat de Sarah DeJar.

De asemenea va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură ”Restituiri” sub genericul „Primăvara culorilor” de regretata prof. Rodica Prallea-Blaga şi lucrări de grafică pentru copii de Valentina Năstase.

Vor vorbi scriitorii: Anghel Florin Vedeanu şi Alexandru Cristian Preda.

Moderator: Ion Machidon, preşedintele cenaclului

Intrarea liberă
Relaţii la 0744 11 32 18

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It