" /> Ne-am saturat de academicieni care nu cunosc o strada laturalnica | Oficial Media
Published On: mar, Mar 15th, 2016

Ne-am saturat de academicieni care nu cunosc o strada laturalnica

Cristian Stan si Cosmin Bozieru - Primaria Muncipiului Targoviste - Oficial Media

Cristian Stan si Cosmin Bozieru – Primaria Muncipiului Targoviste – Oficial Media

Dupa ce a fost exclus din UNPR, un partid care la nivel de Dambovita a fost in ultima perioada plin de majuscule P.S.D.P.N.L.P.P.D.D, Cosmin Bozieru, fost consilier si viceprimar al Muncipiului Targoviste, este consilierul primarului interimar Cristian Stan, care ne-a declarat astazi:

”Da, domnul Cosmin Bozieru este consilierul meu, ocupa aceasta functie dupa plecarea domnului Vlad Oprea. O sa aleg intotdeauna ca un fost viceprimar sa fie consilierul meu.”

Ramanem ancorati in idei preconcepute, atat zonele politice diversioniste care incearca sa minimalizeze calitatile de lider ale oricarei persoane incomode in ceea ce priveste interesul adevrsarilor politici, cat si opinia publica care nu a incetat sa cada de 26 de ani in capcana manipularilor grupurilor de interese.

Asa cum v-am obisnuit, pot doar sa ofer cititorilor mei, crezul ca un om care stie sa-si asculte concetatenii, un om care empatizeaza cu acestia care a fost atat consilier local cat si viceprimar, il recomanda pe deplin tocmai faptul ca a pornit de foarte jos.

Ne-am saturat de academicieni care nu cunosc o strada laturalnica si care n-au habar cu ce se confrunta populatia saraca a unei comunitati. Diplomele lor de doctori sa si le posteze pe facebook, fiindca mai mult ca oricand, acum, avem nevoie de oameni ca noi, din randul nostru, care stiu ce inseamna lipsurile, munca, nevoile.

Asadar, functia domnului Cosmin Bozieru, aceea de consilier al primarului Daniel Cristian Stan, este pe deplin justificata, meritata si utila.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments
Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. Stimate distins “jurnalist”, folosirea cuvintelor ca academician nu face decât sa denote un articol scris, mă scuzați, transcris/ dictat. Îmi cer scuze academicienilor orașului în numele dumneavoastră, și nu pot decât sa cred ca asocierea străzilor lăturalnice cu academicieni a fost doar o greșeală pe text. Cate străzi lăturalnice are domnule jurnalist Târgoviștea? De cât timp sunt chinuiți Targoviste nuiele cu sistematizarea lor? Câți bani au fost investiți în ele? Carr este calitatea lucrărilor și produsul final livrat? Cat timp mai este nevoie sa ne tărâm prin noroaie sa intram în case? Trecând puțin mai departe cred ca ar fi înțelept din partea dumneavoastră sa folosiți cuvântul primar cu ghilimele de rigoare, acest “primar” nefiind niciodată votat ci mai degrabă o consecință a unui neprevăzut!

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos