Published On: vin, mai 25th, 2018

Nicolae Bănicioiu demisionează din PSD- Urmează și alte plecări

Nicolae Bănicioiu demisionează din PSD. Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea, după demisiile din PSD ale fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre şi deputatul Gabriela Podaşcă. Deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu a anunțat că pleacă la partidul lui Victor Ponta, PRO România.

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a afirmat pentru Realitatea TV că nu vede cu ochi buni ceea ce se întâmplă în PSD. “Nu poţi să îţi jigneşti colegii aşa cum face Liviu Dragnea”, a spus acesta, anunţând că va pleca din PSD şi că se va alătura partidului lui Victor Ponta.

Fostul ministrul al Sănătăţii în Guvernul Ponta şi vicepreşedinte al PSD a mai spus că vinovat de ce se întâmplă în PSD este Liviu Dragnea

“Alegeri din 2016 le-am câştigat pe rezultatele guvernării Ponta, nu ale lui Dragnea, că nu a existat nicio guvernare Dragnea. Am câştigat alegerile pe munca oamenilor care şi-au făcut datoria, Liviu Dragnea mai are de demonstrat că şi-a făcut treaba. De la Congres încoace practic partidul s-a dus pe un făgaş descendent şi nu mai poate să îşi revină. “Stânga românească trebuie salvată”, completat Nicolae Bănicioiu.

Întrebat ce va face în continuare şi dacă va părăsi PSD pentru a se alătura partidului lui Victor Ponta, deputatul PSD a spus: “Voi rămâne consevcent princinciilor prin care am câştigat alegerile, nu pot să mai fiu părtaş la toată mascarada pe care o face Liviu Dragnea”.

De asemenea, în aparițiile sale publice din ultima perioadă, Bănicioiu a criticat de mai multe ori actuala conducere a Partidului Social Democrat.

Mă alătur unui grup mare de colegi ai mei cu care am câștigat alegerile în 2012 și am pus capăt regimului Băsescu, USL și Guvernul Ponta. Deci rămân consecvent promisiunilor și principiilor pe care le-am avut noi atunci, cu care am câștgigat și alegerile din 2012 și din 2016.

Și mă disociez complet de viziunea și de maniera în care conduce domnul Dragnea. Deci domnul Dragnea este cauza plecării noastre din partid. Eu sper ca să fie o chestiune temporară, adică domnul Dragnea să nu mai rămână mult timp acolo și social-democrații să fie din nou împreună.” – a declarat Bănicioiu pentru Știrile ProTV.

”În momentul de față, PSD-ul a ajuns subiect de glumă, de la liceeni până la cei mai maturi susținători ai noștri. Și dacă asta este maniera domnului Dragnea, noral că mă disociez de așa ceva. Deci eu nu pot fi părtaș la superficialitate, jigniri … că am văzut și un limbaj foarte ciudat în ultima vreme, față de foști colegi ai domniei sale.” – a mai spus Bănicioiu.

Conform unor surse politice, este de așteptat ca în următoarele zile să-și anunțe demisiile din PSD și intrarea în formațiunea lui Victor Ponta și Daniel Constantin încă două nume foarte cunoscute ale social-democraților: Ecaterina Andronescu și Mihai Tudose.

Mihai Fifor i-a numit ”trădători”, după ce Liviu Dragnea a folosit la rândul său două apelative deloc plăcute la adresa foștilor premieri ai PSD, pe care nu i-a numit concret, dar despre care a spus că sunt ”șobolani”.

Și, nu cu mult timp în urmă, Ponta a susţinut că actualul Guvern nu reprezintă nici interesele României, nici pe cele ale românilor care au votat la alegerile din 2016, anunţând că parlamentarii Pro România vor vota pentru o moţiune de cenzură.

Sursa:realitatea.net, stirileprotv.ro

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos