Published On: lun, sept. 19th, 2016

Nicolae Ivășchescu: PMP înțelege importanța agriculturii pentru dezvoltarea județului Dâmbovița

imag0553

Prezent la festivalul “Răvășitul Oilor”, care a avut loc în acest sfârșit de săptămână în comuna Runcu, Președintele PMP Dâmbovița, Nicolae Ivășchescu a declarat că PMP susține agricultura ca ramură necesară dezvoltării județului Dâmbovița.

“Agricultura înseamnă pentru județul Dâmbovița o contribuție la valoarea adăugată brută de peste 11%, ceea ce este foarte mult pentru un județ în care cuvântul cheie trebuie să fie dezvoltare. Faptul că mai bine de o treime din agricultura județului este reprezentată de sectorul producției de animale reprezintă o dovadă în plus a potențialului economic din Dâmbovița. Am fost prezent la Răvășitul Oilor de la Runcu și m-am convins încă o dată de potențialul județului nostru. Avem cresctători serioși, cu niște turme foarte frumoase, cu ovine de calitate, și cu produse bune și sănătoase. Este datoria noastră, a politicienilor să-i ajutăm pe acești oameni să valorifice produsele muncii lor”, a declarat Nicolae Ivășvehscu, după festivalul de la Runcu.

Președintele PMP Dâmbovița a condus delegația numeroasă a Partidului Mișcarea Populară care a fost prezentă la festivalul de la Runcu. Au fost prezenți Președinții Executivi ai PMP Valeriu Steriu și Eugen Tomac, Secretarul General al PMP – Dorel Onaca, precum și numeroși alți membrii de la nivel național sau județean.

imag0531 imag0527 imag0552 imag0489 imag0474

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It