Dum. feb. 23rd, 2020

Nicolae Robu lovit frontal de deputatul Adrian Pau

Deputatul PRO România, Adrian Pau l-a atacat astăzi pe primarul Nicolae Robu, nemulţumit de faptul că ieri acesta a dat mai multă importanţă CV-urilor unor angajaţi şi creşelor, decât problemelor cu ce se confruntă oraşul, nimindu-l pe Robu – un mic Dragnea local, deoarece cine este pentru Robu e în regulă, iar cine nu e pentru Robu, nu e în regulă, iar colegii lui Robu pot să aibă, restul pot să moară. Robu , care vine dintr-un mediu universitar ar trebui să aibă o altă abordare faţă de ceilalţi colegi de pe scena politică.
“Aş aştepta de la dânsul un punct de vedere, deşi mă îndoiesc că o să îl am, deoarece dânsul răspunde doar atunci când e interest de ceva, pe dâsul îl interesează problema CV-iurilor,sau când mai are de făcut concedieri pe facebok, are problem mult mai importante şi nu despre Timişoara, ci de Creşa 27. Nu am nimic cu această abordare a domnului primar, dar poate reuşim să îl aducem şi pe dânsul să îşi revină un pic, dar şi pe cei din jurul dânsului”, a spus Adrian Pau.
Pau a mai spus că “ s-a ajuns în situaţia în care pentru unii suntem mumă, iar pentru alţii ciumă, şi cine vorbeşte de ciumă, la patru conferinţe pronunţă cuvântul de ciumă, dar în momentul de faţă dânsul este ciuma (Nicolae Robu- n.r), sperăm ca această problem să mai dureze un an şi ceva, iar la următoarele alegeri, timişorenii să se trezească şi să facem ceva mai bun pentru Timişoara”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments