comments

" /> Noi achiziţii în MP Timiş | Oficial Media
Published On: sâm, Feb 6th, 2016

Noi achiziţii în MP Timiş

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  

Conducerea MP Timiș s-a prezentat azi la Bucureşti pentru a-şi prezenta , în cadrul Colegiului Național al Partidului, noile achiziții, după scandalul iscat de anumite personae care vroiau conducerea partidului, variant identica cu PNŢCD Timiş.
Organizația judeţeană a Mișcării Populare, condusă de Roxana Iliescu, a suferit o serie de schimbări în ultima perioadă, după câteva demisii din conducerea MP . Echipa a fost rapid completată cu oameni cu mult mai de valoare, decât demisionarii, iar noua echipă a fost astăzi prezentată preşedintelui Traian Băsescu în cadrul Colegiului Naşional al Partidului.
Demisiile din ultima perioadă nu au afectato pe Roxana Iliescu, care s-a mobilizat rapid și a adus oameni noi, cu care să își îndeplinească obiectivele deja stabiliate. Unul dintre noii veniți în partid este Dorin Cândea, care inițial a fost contestat de unii membri ai partidului, însă conducerea de la nivel central a partidului are încredere în el și chiar a fost numit vicepreședinte al MP Timiș.
O altă achziție importantă este Radu Șumălan, profesor universitar, care s-a alăturat de curând echipei MP Timiș. Acesta este absolvent al Facultății de Agricultură, iar în prezent este dascăl al Universității de Agronomie din Timișoara. A realizat peste 150 de articole științifice, nouă manuale și cărți, a coordonat proiecte de cercetare.
Marina Radu este un alt nume important în MP Timiș. Aceasta este consilier județean, iar până acum făcea parte din grupul independenților. Ea s-a alăturat echipei, astfel că în momentul de față MP este reprezentat în cadrul Consiliului Județean Timiș.
Roxana Iliescu a pornit spre capital împreună cu întreaga echipă a MP Timiș , pentru a o prezenta la București, în cadrul Colegiului Național al Partidului, noii membri primind susținere din partea preşedintelui partidului, Traian Băsescu, pentru a-și îndeplini obiectivele în perioada imediat următoare.

Stejărel Ionescu

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

Deputat Oana Vladuca

Deputat Carmen Holban

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Etichete

Pin It