Published On: joi, apr. 12th, 2018

Noutăți legislative privind apărarea împotriva incendiilor

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat” al Judeţului Timiş organizează în data de 19 aprilie 2018, începând cu ora 1000, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piaţa Victoriei nr.3,  seminarul de informare cu tema:

IMPORTANŢA SOLICITĂRII ŞI OBŢINERII  AUTORIZAŢIEI DE SECURITATE LA INCENDIU

Vor fi abordate teme precum:

  • Legislaţia specifică avizării şi autorizării;
  • Obligaţia obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu şi sancţiunea contravenţională pentru firmele care funcţionează fără această autorizaţie;
  • Categoriile de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi autorizării;
  • Legea nr.28/ 2018 pentru completarea Legii nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Seminarul este susţinut de  cpt. ing. Cătălin Constantin COSACU, Şef Inspecţia de Prevenire, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat” al Judeţului Timiş.

Seminarul se doreşte a fi unul interactiv, astfel încât participanţii să primească răspuns la toate întrebările legate de obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017.

Acesta este cel de-al 4-lea seminar de instruire și informare a firmelor cu privire la noutăți legislative europene și naționale, în cadrul unui program anual organizat de CCIA Timiș în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Timiș și instituțiile deconcentrate din teritoriu.

Astfel, în trim. I 2018, au fost organizate seminarii de informare în domeniul legislației muncii, sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, reglementări fiscale, Regulamentul General privind Protecția Datelor.

Participarea la senminar este gratuită pe baza invitaţiei.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372 185 230, e-mail: schirila@cciat.ro, Sofia Chirilă – referent de specialitate DRE.

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos