Published On: mie, iun. 27th, 2018

Nu toți PeSeDiștii stau preș la picioarele lui Daddy

PSD – O rușine și o catastrofă pentru cetățeni și pentru România. Nicăieri în lume nu se coalizează la vârf pe criteriu de prostie, de interese și infracționalitate. Cele două guverne anterioare vi le-ați dat jos pentru că au avut curaj să aibă opinii. Pe ăsta nu-l dați fiindcă e analfabet și tălâmb, deci exact ce promovați voi.

Referitor la scena politică în care majoritatea PSD a facut cerc în jurul infractorilor și al analfabeților, există și pesediști care nu stau preș la picioarele lui Daddy, alias Liviu Dragnea. Redăm declarația vicepreședintelui TSD Dâmbovița, Alin Marina legată de ”ultimele tocmeli” ale Partidului Social Democrat și UDMR. Mai multe detalii puteți afla de aici: Înțelegerea PSD – UDMR va duce la căderea guvernului .

”Se spune că POLITICA E ARTA NEGOCIERII. Am trăit să văd multe tocmeli făcute împotriva interesului național, însă parcă nimic nu mi-a atins orgoliul patriotic mai mult decât ceea ce am descoperit în acest articol.

http://evz.ro/psd-udmr-limba-maghiara-prag.html

Nu pot să accept și nu voi legitima vreodată o măsură care permite, chiar și pe ușa din dos, știrbirea caracterului național al statului român. Din aceste considerente, apreciez ca PROFUND IRESPONSABILĂ eliminarea pragului de 20% pentru folosirea limbii materne în administrație. Este încă un pas important către dobândirea doritei autonomii de către reprezentanții #UDMR. Înțeleg contextul în care #PSD are nevoie de sprijinul aliaților, însă nu cu prețul deschiderii unei adevărate Cutii a Pandorei.

Ce va urma, chiar nu pot să prevăd. Încă două – trei “pericole” de evitat de către conducere și putem aplica lacătul pe doctrina social-democrată.

Imaginați-vă că orice etnie care trăiește în România, având câțiva reprezentanți mai “ambițioși” din fire, ar începe de mâine să facă presiuni asupra administrației locale din aria căreia își au domiciliul, pentru a li se respecta dreptul consfințit în noul Cod Administrativ. Cam ce efort logistic credeți că ar presupune traducerea oricărui act emis de o autoritate a statului în limbile/dialectele celor peste 20 de etnii care conviețuiesc în țara noastră?

Știu că este prețul pentru a putea duce la îndeplinire Programul de Guvernare cu care am câștigat alegerile din 2016. Știu că suntem sub atacul unor entități obscure, al unui Deep State care și-a întins tentaculele otrăvite până în cele mai adânci unghere ale societății, al unor grupări organizate care numai binele acestui popor nu îl produc prin campaniile lor de “nesupunere civică”. Mai știu că președintele Klaus Iohannis joacă mai pervers decât a făcut-o Traian Băsescu, dovedind un nou nivel de viclenie. Știu și sunt de acord că Laura Codruța Kovesi a dictat “paradirea” liderilor politici incomozi pentru Binomul DNA&SRI și pentru regimul de la Cotroceni. Am aflat despre protocoalele dintre instituții responsabile cu înfăptuirea Justiției și cele de forță. Toate obiectivele asumate de PSD pentru eliberarea României de sub dictatura Statului Paralel le-am susținut în mod asumat, am argumentat despre necesitatea acestora și am încercat să îi conving și pe alții să le susțină. Avem performanțe notabile în multe dintre domeniile guvernării. Cu toate acestea, MĂ DEZIC DE ACEASTĂ ÎNȚELEGERE IMORALĂ, prin care tot noi, partidul care luptă pentru redarea demnității românilor, lăsăm, în practică, sute de comunități expuse în fața unor posibile minorități mai vocale.

Și pentru că tot ni se trage de la ideea unui PRAG…

Cum putem explica românilor de bine, cei care nu împărtășesc preocupări accentuate pentru evoluția cotidiană a fenomenului politic, faptul că este necesar un prag pentru ABUZUL ÎN SERVICIU, însă în cazul comunităților locale, un grup mic de reprezentanți ai oricărei etnii ar putea obține dreptul de a comunica și a li se răspunde, chiar emite acte oficiale, în limba maternă?

Așa că, domnule LIVIU #DRAGNEA, pentru că dumneavoastră vă este adresat acest text, vă rog să reconsiderați măsura anunțată în articolul atașat…” a scris Alin Marina, vicepreședinte PSD Dâmbovița pe pagina personală de facebook.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos