Published On: Dum, nov. 26th, 2017

Oprește-Te! Ascultă-Te! Înțelege-Te! E momentul să dai curs celor ce Ți se spun!

Știți momentul acela în care devii grav și parcă ți se spune ceva, momentul în care o forfotă lăuntrică te roagă să te oprești din ce faci ca să vorbești cu tine, cu natura, cu creația, cu esența, într-un cuvânt cu universul? Să nu spuneți că nu vi s-a întâmplat, iar dacă NU, e cazul să acordați mai multă atenție către astral; nu pentru că „spun eu!”, ci pentru că astfel vă veți regăsi, vă veți auzi dar și înțelege, vă veți reformula după chipul și asemănarea a ceea ce sunteți chemați să fiți. Aceasta e tihna, aceasta e starea căreia să te lași să te poarte în voie, căci e de ca și cum universul te duce de mână acolo unde-ți e rostul, unde îți ești menit. E de ca și cum la catalog se strigă prezența. Ești „prezent”? Ești „absent”? De noi depinde inclusiv să auzim vocea supra-terestră, chiar dacă extrasenzorial (află mai multe detalii AICI), însă doar astfel o putem asculta, urma.

 

 

Trăim alandala, ne poartă vântul după cum adie, apărem în locuri în care nu ar trebui să fim, spunem lucruri pe care le spune -de fapt- artificialul, contrafăcutul din noi, alergăm după iepuri care nu sunt ai noștri, dar îi râvnim hulpav, iar dacă îi căpătăm, chiar și asta e o falsă pistă. Ne bucurăm când avem câștig de cauză, chiar dacă am îngenunchiat pe un altul, dar să nu uităm că e o victorie de moment. Bucuria piere odată cu momentul.

A trăi în concordanță cu rezonanța ta interioară e a trăi în armonie și pace cu tine însuți. Să asculți și urmezi glasul ce te cheamă să fii astfel, sau altfel, e logica universului căreia să i te supui în cel mai înțelept mod cu putință. În jurul tău sunt n voci care spun „vino!”, iar tu, de bună credință (sau nu), cauți să FII la cât mai multe „adrese” dintre cele pe care le-ai înregistrat ca și chemare. Nu sunt de fapt ele cele care alcătuiesc chemarea-menire a ta, ele doar distorsionează, conferă confuzia în accesul către drumul pe care să umbli, anume Calea pe care ești Menit.

Deși pare complicat, nimic nu e de neînțeles.

Comunicarea dintre noi și lumea ezoterică (spațiul „văzutelor și nevăzutelor”), onirică (lumea viselor), spirituală (divinitatea), este un câmp de schimburi de energie la care, cu puțin exercițiu și cultivare a anumitor abilități, cu toții avem acces. Nu e necesar să fii academician încât să înțelegi ca pe supremum Forța Binelui covârșitor mai puternică decât pe aceea fatidică, a răului. Iar cunoscând Legile după care acționează sistemul energetic sacru, căci nu vorbim despre banalități, devenim niște înarmați cu Puterea Adevărului, A-Tot-Iubirii, Puterea propriei noastre Căi oblăduite divin.

Golgota -e drept- nu e pentru oricine și-o dorește ca pe un trofeu; nici nu e un „trofeu”. Drumul Golgotei e presărat cu mult sacrificiu, nenumărate încercări, renunțare la tot ce e „bagaj”, Iubire (înlăcrimată de multe ori), dar satisfacția întâlnirii cu Tine, bucuria datoriei sacre în febra căutării de a o împlini, Recunoștința că ești Ales, dar și că ai înțeles asta, toate împreună sunt mai mult decât o recompensă.

Oprește-Te! Ascultă-Te! Înțelege-Te!

E momentul să dai curs celor ce Ți se spun!

(Dana Staicu -26 noiembrie 2017).

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It