Published On: lun, apr. 6th, 2015

Opriti macelul mieilor! Nu are nici o legatura cu Iisus!

miei-frumosi1Opriti barbaria! Nu are nici o legatura cu Iisus! 

Aceasta traditie primitiva si chiar satanica ar fi trebuit sa inceteze de mult daca in fruntea bisericii s-ar fi aflat o majoritate formata din oameni cu adevarat spirituali. Faptul ca aberatia uciderii mieilor de Paste continua, arata cat de jalnica este gasca cu pretentii de mesageri ai Domnului care conduce Biserica Ortodoxa Romana! L-ati vazut vreodata pe asa-zisul “preafericit” Daniel sau pe vreun alt inalt prelat sa ia atitudine in fata macelului mieilor si sa indemne crestinii sa opreasca barbaria? Credeti oare ca Dumnezeu sau Iisus are nevoie de sangele mielor? Vi-l puteti imagina pe Iisus bucurandu-se ca sute de mii de miei sunt omorati cu ocazia CELEBRARII INVIERII LUI? Este evident ca nu, pentru orice om cu un minim bun simt!!! Cu toate acestea, majoritatea “pastorilor” nostri spirituali nu par sa aiba vreo framantare sau sunt prea lasi ca sa reactioneze, chiar daca nu impartasesc crima (de, au si ei un job si nu vor sa-l piarda!).

In concluzie, oameni buni, opriti macelul mieilor! Daca aveti un minim discernamant si un pic de compasiune, opuneti-va barbariei! Nu intampinati Lumina Invierii cu sangele unor fapturi nevinovate pe maini!

Dumnezeu sa va lumineze sufletele!

Daniel Roxin

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments
Displaying 5 Comments
Have Your Say
 1. Aveti mare dreptate !! E un altfel de ” vanatoare ” la care participa poporul iar ” vanatul ” e mic , dragut , domestic si inocent !! Cu atat pacatul e mai mare !! In numele lui Isus !

 2. ady spune:

  de evolutie a auzit cineva?
  degeaba incerci sa-l faci pe un ”cap de miel”sa se lase de mancat carne…
  treaba asta vine din interiorul fiecaruia…
  eu cand am decis asta m-am bazat pe oarecare logica…
  nu trebuie sa fiu partas la sute de mii de crime in fiecare zi care se fac pe animale!
  eu de 3 ani nu consum carne si ma simt foarte bine…traiesc cu produsul animalului !cred ca face un mare efort sa putem manca lapte branza,oua!dar noi nu ne multumim…hai sa-l si taiem!eu cred ca dumnezeu ne-a lasat sa cultivam pamantulsi sa ne bucuram de roadele lui!dar ispita e la tot pasul mai usor sa omori sa-ti satisfaci burdihanul!si uite asa ai trecut pe pamant ca voda prin loboda..cand tu defapt cand te-ai nascut ai avut un scop o misune aici…nu sa manaci mici..parerea mea!

 3. Paul spune:

  Cel mai important este ca de Înviere să ne facem frumoşi,să ne parfumăm până vomită oamenii în Biserică, pe urmă sa mancăm miei până vomităm , să ne îmbătam nu ca mieii, ca porcii, şi Doamne ajută.Din păcate aşa se întelege Învierea, Naşterea Mântâitorului la noi.
  . Opriți măcelul mieilor ? Poate că aveți dreptate , dar să vedem de unde a început acest măcel. În Biblie spune că această tradiție a început atunci cand poporul Israel era sclav în Egipt, astfel încât Dumnezeu A Lăsat a zecea urgie asupra egiptenilor ( moartea întâilor născuți) iar evreii ca să fie protejați au sacrificat miei şi cu sângele acestora au uns tocul uşilor, astfel încât această nenorocire i-a ocolit pe mezinii famililor lor.
  Apoi a urmat sărbatorirea de către evrei a acestei zile prin sacrificarea de miei , dar şi a alte animale în celelalte zile ale anului.
  Din cauza sacrificării, crucificării Mântuitorului, Dumnezeu Spune în Biblie că aceste ,, arderi de tot,, ,, jertfe,, , nu mai sunt necesare.
  Problema este că între oameni se cultivă mai bine un obicei incert , decât credința adevărată, citirea Bibliei, iubirea fața de aproapele.
  Mieii sunt foarte drăgălaşi dar şi ei sunt lăsați în slujba omului , cel puțin aşa afirmă Biblia.

 4. jane spune:

  Treceti ba voi astia la pascut. daca nu mai vreti sa mancam nici un animal/ La ce dracu au mai fost facute animalele astea, doar sa manance. si sa se cace, si sa moara ca omu de batranete ? O sa mancati voi iarba in locul animalelor astea. Si sa mancati cirbe fara carne de pasare, fripturi de copaci sa mancati. Propuneti sa nu se mai creasca nici un animal, ca e pacat sa le omoram si sa le mancam

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

Info Targoviste Complex

YouTube Oficial Media

Pin It