: luni 15 mai 2017

Organizația Femeilor Social Democrate Dâmbovița alături de comunitate

Organizația Femeilor Social Democrate Dâmbovița încearcă să fie alături de comunitate, de cei mai puțin norocoși dintre noi, pe care viața i-a pus în situații mai delicate. O nouă acțiune în aceste sens a avut loc în data de 13 mai, la Doicești, acolo unde trei familii au fost ajutate material să depășeasca starea precară în care se află. Comunitatea are nevoie de sprijinul celor care au fost aleși spre a-i conduce, și mai ales are nevoie de educația și știința de a face lucruri singură, tocmai pentru a-și rezolva problemele atunci când apar.

Am primit pe adresa redacției, un comunicat de presă din partea doamnei Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița, pe care îl redăm integral:

Organizația Femeilor Social Democrate Dâmbovița a sărbătorit ziua familiei la Doicești, unde a încercat să readucă zâmbetul pe buzele a trei familii aflate într-o situație materială dificilă.

Doamnele social-democrate le-au dăruit familiilor produse alimentare, dar și produse de igienă.

În mesajul transmis, Claudia Gilia a subliniat rolul important al familiei în societatea modernă. Familia rămâne nucleul care coalizează bucuria și fericirea de a fi împreună.

OFSD Dâmbovița transmite, tuturor celor cred în valoarea frumosului absolut numit familie, felicitări și urări de bine. 

 

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post